25 / 04 / 2024

Ant Plato teslim tarihi

Ant Plato teslim tarihi

ANT Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da gerçekleştiriyor.

Antteras Nev konut fiyatı ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek?

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev konut projesinde satışlar devam ediyor. Sınırlı sayıda konutun kaldığı projenin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Ant Yapı'dan İngiltere'ye 45 milyon Pound'luk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket İngiltere'nin Maryleybone bölgesinde 45 milyon Pound değerindeki Harcourt House konut projesini 19 ayda teslim etmeyi planlıyor...

Ant Yapı'dan İngiltere'de 5 milyon poundluk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

Ant Yapı Rusya'da 4 yeni proje daha tamamladı!

Ant Yapı, Rusya’da ikisi konut, biri terminal binası ve biri de iş merkezi olmak üzere toplam 334 bin metrekare büyüklüğünde dört yeni projeyi daha teslim etti. Ant Yapı hayata geçirdiği proje sayısını 80’e çıkardı.

Ant Yapı'nın Türkmenistan projesi teslim edildi!

Ant Yapı tarafından Türkmenistan'ın Lebap Vilayetin'de inşa edilen şehrin içme suyunu sağlayan tesis tamamlandı ve Ocak ayında teslim edildi.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

OKO Towers teslim ediliyor!

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Ant Yapı imzalı Avrupa'nın en yüksek binası Haziran'da teslim edilecek!

Daha önce 305 metreyle Moskova’ya Avrupa’nın en yüksek binasını inşa eden Ant Yapı, kendi rekorunu OKO Towers'la kırdı. Kuleler haziranda teslim edilecek.

Avrupa'nın en yüksek binasını Ant Yapı inşa ediyor!

Avrupa'nın en yüksek binasını Moskova'da inşa eden Ant Yapı, gökdeleni haziran ayında teslim edecek. Firma yüzde 70'ini Türk firmalarının üstleneceği 'Yeni Moskova' projesinde ise 15 bin adet sosyal konut yapacak

Ant Yapı Antplato'da metrekaresi 4.500 TL'ye ofis! 24 ay sonra teslim!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor.

Ant Yapı Antplato'da 24 ay sonra teslim! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçeneklerinin teslimleri inşaatın başladığı tarihten itibaren 24 ay sonra teslim edilecek.

Ant Yapı Antasya Residence'ta Ekim teslim konutlar 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin teslimleri Ekim ayında yapılacak. Projede toplamda 617 konut yer alıyor.

İş GYO'nun Manzara Adalar ihalesini Ant Yapı kazandı!

İŞ GYO'nun, Manzara Adalar projesinin inşaat yapım ihalesini Ant Yapı'nın kazandığı bildirildi. 2018 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje, yaklaşık 300 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Ant Plato teslim tarihi Haberi

Ant Plato teslim tarihi

ANT Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da gerçekleştiriyor. 

Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato, 50 milyon dolar maliyetle inşa ediliyor. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Antplato'da 80 m2ve 172 m2 büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister 'home office' olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1.032 m2'ye kadar genişletilebiliyor. 

Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Cold adayı olarak tasarlanan proje elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar da sunuyor. Projenin iki yılda teslim edilmesi...