29 / 03 / 2024

ant yapı antteras

ant yapı antteras

Mehmet Okay, 2015'te teslim edilmesi gereken Antteras ve Antasya projelerinde büyük bir tempo ile çalışan Ant Yapı ekibini bir hikaye ile anlattı.

Ant Yapı 500 milyon liralık üç proje yapacak!

Ağırlıklı olarak yurtdışında faaliyet gösteren Ant Yapı döndü. Ant Yapı, Basın Ekspres Yolu'na 50 milyon dolara Antplato'yu, Beylerbeyi'ne 300 milyon dolara Antteras'ı .Ümraniye'ye 150 milyon dolara Antasya Residence yapacak.

Antteras nerede? Beylerbeyi Küplüce'de yükseliyor!

Antteras nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beylerbeyi Küplüce bölgesinde yükseliyor olan Antteras Evleri projesinde villaların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylerbeyi Küplüce Ant Teras projesi!

Beylerbeyi Küplüce Ant Teras projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ant Teras projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor...

Antteras'ın lansmanı Ekim sonunda yapılacak!

Ant Yapı'nın Küplüce'de yer alan projesi olan Antteras, Ekim ayı sonunda satışa sunuluyor...

Ant Teras Beylerbeyi Eylül sonunda satışa çıkıyor!

Antteras Evleri kapsamında yer alan konutların Eylül sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

Ant Yapı Antteras'ta teslimler başladı!

Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiriyor.

Ant Yapı projelerinde son durum!

Antteras projesinde ev sahiplerine teslimler Haziran ayı sonunda başlıyor. Haziran ve Temmuz aylarında Ant Yapı'daki yenilikler, şantiyeleri ve şirketlerideki son gelişmeler şöyle:

Mehmet Okay Ant Yapı ekibini anlattı!

Mehmet Okay, 2015'te teslim edilmesi gereken Antteras ve Antasya projelerinde büyük bir tempo ile çalışan Ant Yapı ekibini bir hikaye ile anlattı.

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da yer alan villalardan satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalardan son 3 tanesinin satışı devam ediyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da fiyatlar 380 bin liradan başlıyor!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans'da yer alan dairelerin fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

99 müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi Ant Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın satışı devam ediyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

ant yapı antteras Haberi

ant yapı antteras

Ant Yapı ekibi olarak 2015 yılına da hızlı bir giriş yaptık çünkü önümüzde Haziran ayı sonunda teslim edilmesi gereken ANTTERAS projesi ile Ekim ayı sonunda teslim edilmesi gereken ANTASYA projesi var, bu arada her iki projemizin de örnek daireleri tamamlandı ve çok beğenildi, ziyaret etmeyen dostlarımıza hatırlatırız...


Ayrıca Şubat ayında başlamamız gereken ANTPLATO ofis projesi yanında bu yıl içinde yeni geliştirmeyi planladığımız birkaç proje var; tabii ki yurt dışında devam eden birçok proje ile beraber...


Bugüne kadar bu projeleri gerçekleştiren yetenekli ve çalışkan Ant Yapı ekibi hem yurtiçinde hem de yurt dışında birçok rakip ile mücadele ederken en kaliteli işi, en uygun fiyata ve de en kısa sürede gerçekleştirmek adına çalışmakta...


Yoğun ve hızlı geçen bu süreçte doğal olarak bir takım hatalar...