16 / 04 / 2024

Ant Yapi dolar ile satisa sundugu projeler

Ant Yapi dolar ile satisa sundugu projeler

“Ant Yapi dolar ile satisa sundugu tum projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20’den hesaplaniyor.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Ant Yapı, Rus havaalanını erken bitirirse 10 milyon dolar bonus alacak!

Yurtdışında 3 milyar dolarlık 35 projenin taahhüt işlerini üstlenen Ant Yapı, şimdi de Rusya'nın en büyük havalimanı olan Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yükleniciliğini üstlendi.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhiti arasında yer alan, yurt dışında 4.5 milyar dolar değerinde projeye imza atan Ant Yapı, ilk kez Londra'da projeye hazırlanıyor

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun 500 milyon dolar yatırım değeri olan projeye başlıyor.

Ant Yapı Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor!

ANT YAPI, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

Ant Yapi konut projelerinde kampanya devam ediyor!

“Ant Yapi dolar ile satisa sundugu tum projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20’den hesaplaniyor.

İş GYO'nun Manzara Adalar ihalesini Ant Yapı kazandı!

İŞ GYO'nun, Manzara Adalar projesinin inşaat yapım ihalesini Ant Yapı'nın kazandığı bildirildi. 2018 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje, yaklaşık 300 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Ant Yapı 3 projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitlendi!

Her projesinde firma bünyesinde faizsiz vadelendirme seçeneği sunan Ant Yapı, teslime hazır konumda olan üç projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitledi..

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 1,98'e sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kurunu 1,98’den sabitledi. Firma ayrıca 3 projesinde vade farksız ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Ant Yapi dolar ile satisa sundugu projeler Haberi

Ant Yapi dolar ile satisa sundugu projeler

Anthill Residence projesinde kalan son 20 konut ile Cekmekoy’deki Antorman projesindeki son 3 konut icin firma bunyesinde %50 pesin, kalani vade farksiz olarak 12 ay vadelendirebiliyoruz.

Antteras projesinde ise insaat halen suruyor, teslimler 2015 Haziran sonunda.

Ornek daireler hazir, tum kabalar tamamlandi. Antteras projesinde firma bunyesinde %25 pesin kalani yine vade farksiz olarak 2016 yili sonuna kadar...