26 / 04 / 2024

ant yapı iş sağlığı ve güvenliği

ant yapı iş sağlığı ve güvenliği

Ant Yapı, bünyesindeki antiye, otel, merkez birimlerinde sürdürdüğü iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini EQ Dergisi'ne anlattı... 

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ömerli Kasaba Evleri'nde 16 villayı Ant Yapı yapacak!

İş GYO'nun İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde geliştireceği Ömerli Kasaba Evleri projesindeki 16 adet villa Ant Yapı tarafından yaptırılacak.

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

"Galataport işçi eylemi haberleri" hakkında açıklama yapan Ant Yapı açıklamasında, "Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir" denildi...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

ant yapı iş sağlığı ve güvenliği Haberi

ant yapı iş sağlığı ve güvenliği

ANT YAPI olarak, bünyemizdeki tüm lokasyonlarda, şantiye, otel, merkez birimlerinde iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini dikkatle sürdürmekteyiz.

İnsana verilen değerin iş performansını doğrudan etkilediğini biliyor ve bu doğrultuda sürekli gelişme amacıyla, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarını da sürekli geliştiriyoruz. Teknolojik gelişmelerle paralel imalat yöntemlerimizi değiştiriyor ve daha güvenli çalışma ortamları temin edilmesini amaçlıyoruz.

Türkiye’de ve hizmet verdiğimiz diğer ülkelerde yasal mevzuata uyumun sağlanması amacıyla mevzuat değişikliklerini takip ederek iyileştirmeler yapıyoruz. Özellikle Türkiye’de 2012 yılında yürürlüğe giren 6331 Sayılı iş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ulusal düzeyde iş sağlığı ve güvenliği politikasının eskiye nazaran son derece önemsenmeye başladığını görüyoruz. Ant Yapı olarak biz de bu süreçte değişimin her zaman ilerisinde olmayı, sektörde öncü ve örnek olmayı hedefledik.

Denetleme ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla birimlerimizde...