25 / 04 / 2024

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz” sloganı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi gün sayıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına yerinde inceledi.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi için kazı çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı- Çıktı Projesi’nin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı Projesi'nin temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi.

Antakya Kavaslı Battı Çıktı Projesi’nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı mevkiinde hayata geçecek battı- çıktının proje uygulama hazırlıklarını tamamladı.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi trafiği rahatlatacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Savaş ''Trafik sorununu minimize edecek dev proje, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacak'' dedi.

Antakya Battı-Çıktı Projesi'ne start verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya'da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ne başladı.

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı Projesi'nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz” sloganı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı Haberi

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı



İskenderun’da şehre yeni bir çehre kazandıran Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’ni hayata geçirmesi sonrasında dev projelerine il genelindeki trafiği rahatlatmak adına devam eden HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, kent merkezinin en yoğun caddelerinden biri olan ve kaza yaşanma riskinin çok yüksek olduğu Antakya Kavaslı mevkiinde trafik akışını rahatlatmak ve vatandaşların daha güvenli ulaşım yapmalarını sağlamak amacıyla kentin çehresini değiştirecek Antakya Kavaslı Battı- Çıktı Projesi’nin temelini atmak için gün sayıyor.


   

Kent merkezinin girişi olması sebebiyle büyük önem taşıyan noktada trafik sirkülasyonunun rahatlatılması amacıyla dev bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanan HBB, kente hem modern bir görünüm kazandıracak hem de trafik çilesini en aza indirecek dev projesi ile metropollerdeki gibi araç sirkülasyonunun rahat gerçekleşmesine zemin sağlayacak. 


HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan açıklamada,...