19 / 04 / 2024

antakya teras konutları

antakya teras konutları

Aküntaş İnşaat tarafından Antakya’da inşa edilen Teras Antakya projesinde evler 30 ay vade farksız taksitle satılıyor!

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

Teras Kule Konutları Dapyapı fiyatları!

Teras Kule Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki kule olarak yükseliyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Kartal Teras Kule Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor...

Kartal Dap Teras Kule fiyat ve ödeme bilgisi!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunulan Teras Kule projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sizleri bekliyor. Projede konutların yanı sıra, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Atakent Avrupa Konutları 4 fiyat listesi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Avrupa Konutları 4 projesinin satış fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. 4 blok halinde yükselen projede teras ve balkonlu daireler yer alıyor.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

antakya teras konutları Haberi

antakya teras konutları

Teras Antakya projesinde 30 ay vade farksız taksit kampanyası başladı. Projede 60 ay vadede yüzde 0.69, 120 ay vadede ise yüzde 0.82 faiz uygulanıyor. 14 bin 370 metrekare alana kurulan Teras Antakya projesinin 11 bin 500 metrekaresi yeşile ayrılıyor.

Teras Antakya'da tüm daireler güneye bakarken aynı zamanda Antakya ve bahçe manzarası da her kattan izlenebiliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan projede her daire için kapalı otopark, otoparktan 6 kişilik asansörlerle evlere ulaşım avantajı sunuluyor. Ayrıca misafir otoparkı da yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında yapılacak.

Teras Antakya projesinde fiyatlar 159 bin lira ile 274 bin lira arasında değişiyor. Güneş ışığını da alabilen kapalı yüzme havuzu, saunası, fitness salonu, 200 metrekarelik çocuk kreşi ve çok amaçlı site yönetim ofisini barındıran yer altı kompleksi bulunan Teras...