19 / 04 / 2024

Antalya 07 Park Evleri iletişim

Antalya 07 Park Evleri iletişim

Maviler İnşaat tarafından hayata geçirilen Antalya 07 Park Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antalya 07 Park Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'nın en büyük özelliği, şık ve sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü performansa sahipi olan Kuga, Acil Durum Freni, Geri Görüş Kamerası ve Park Yardımcısı gibi. Ayrıca, Kuga'nın elektrikli hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de göz dolduruyor. İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Antalya 07 Park Evleri iletişim Haberi

Antalya 07 Park Evleri iletişim

Antalya 07 Park Evleri projesi 3 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 104 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 53 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiyor.


Antalya 07 Park Evleri projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde olarak tasarlandı. Maviler İnşaat imzasıyla yükselen proje  Antalya İl'i Konyaaltı İlçe'sinde yüksleiyor.


Antalya 07 Park Evleri projesinde 24 saat güvenlik, kapalı otopark, fitness salonu, sauna, oyun parkı, açık yüzme havuzu bulunuyor.


Antalya 07 Park Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL olarak belirlendi. Projedeki daireler 2016 yılında teslim edilecek.


Antalya 07 Park Evleri iletişim

Web:http://www.maviler.com.tr/

Tel: 0(533) 283 9866

Tülay...