19 / 04 / 2024

antalya 3 boyutlu uygulama kullanımı

antalya 3 boyutlu uygulama kullanımı

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Antalyalılara, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofisine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

Bakan Özhaseki'den Tapu ve Kadastro açıklaması! 3 boyutlu dönem başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 3 boyutlu şehir modellerinin üretilmesine katkı sağlayacak ‘3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlığı Oluşturma Projesi’nin hayata geçirileceği açıklaması geldi.

Antalya 3.9 büyüklüğünde sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! Geceden beri peş peşe deprem oldu!

AFAD, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

3 D yazıcılırda çok satanlar! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sağladığı imkanlarla teknoloji tutkunlarının ilgi odağı olan 3 boyutlu yazıcılarda piyasadaki ürünlere baktık. İşte fiyatları... 

3 boyutlu yapı stokları Metaverse'de yerini alacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen '3 Boyutlu Kadastro Projesi'nde illerin 3 boyutlu tapu-kadastro bilgileri sanal evren Metaverse'ye hazırlıyor.

Antalya'da 14.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş Mahallesi, 15184 ada 1 parselde yer alan arsayı 4 milyon 666 bin 100 TL'ye icradan satıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan 3 boyutlu yapı paylaşımı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan 3 boyutlu yazıcılarla inşa edilen yapılara yönelik paylaşımda bulundu. 

Antalya Muratpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 6170 ada 1 parselde yer alan arsa 15 milyon 711 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

antalya 3 boyutlu uygulama kullanımı Haberi

antalya 3 boyutlu uygulama kullanımı

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Antalyalılara, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofisine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor. 2013 yılında yayına başlayan emlak portalı 3DKonut.com, Antalya'daki kullanıcılarına, kendi bütçelerine, yaşam stillerine, ihtiyaçlarına ve hayallerine en uygun projeleri tek ekranda sunuyor. Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, Antalya'daki ziyaretçilerine, kendi illerindeki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor. Bu amaçla yaptığı yazılım değişikliği ile versiyon atlayan site, Antalya'nın ilçelerine göre markalı konut projesi arama imkanı da sunuyor. 3DKonut.com ziyaretçileri, bulundukları bölgeye en yakın projeleri listelerken, bu projelere yakın okul, hastane, alışveriş merkezi, restoran gibi noktaları da aynı ekranda görebiliyor....