26 / 04 / 2024

Antalya Adnan Saraç

Antalya Adnan Saraç

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'daki konut fiyatlarını değerlendirdi. Saraç Antalya'da konut fiyatlarının son bir yılda yüzde 11 oranında artış gösterdiğine dikkat çekerek, konut satışında ortalama metrekare fiyatının 1.923 liraya ulaştığını söyledi.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

Antalya Kırcami imara açılmalı!

Antalya'da konut yapılacak yerin kalmadığını vurgulayan Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, “Tek beklentimiz Kırcami’nin imara açılmasıdır” dedi.

Adnan Saraç: Konut fiyatları 2017'de artacak!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Antalya'daki konut fiyatları 1 yılda yüzde 11 arttı!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'daki konut fiyatlarını değerlendirdi. Saraç Antalya'da konut fiyatlarının son bir yılda yüzde 11 oranında artış gösterdiğine dikkat çekerek, konut satışında ortalama metrekare fiyatının 1.923 liraya ulaştığını söyledi.

Antalya Kırcami'de inşaat çalışmaları başlayacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Adnan Saraç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Kırcami’de inşaatların yeni yılda başlayacağı yönündeki açıklamalarının kendilerini umutlandırdığını belirtti.

Antalya'daki inşaat yasağı 15 Ekim'de bitecek!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'da 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan inşaat yasağına uyulması noktasında müteahhitleri hassas davranmaya davet etti.

Antalya Muratpaşa'da konut fiyatları yüzde 12 arttı!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Muratpaşa bölgesinde geçen yıla göre satılık konut fiyatlarında yüzde 12’lik bir artış yaşandığını belirtti.

Mimari değeri yüksek projeler Antalya'ya değer katıyor!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, müteahhitlerin yaşadıkları kente değer katan projeler üreterek, hem yaşadıkları kenti güzelleştirmesi, hem de emlak piyasasına değer katması gerektiğini belirtti.

Antalya Muratpaşa'da inşaatta göçük: 4 yaralı!

Antalya'da inşaatta meydana gelen göçükte kalan 4 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerce çıkarılan Adnan Başaran ve Aydınlı kardeşler, ayakta tedavi edildi.

Mevlana Kavşağı'ndaki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Antalya Adnan Menderes Bulvarı’ndan Kızılırmak Caddesi’ne kesintisiz geçiş sağlayacak olan Mevlana Kavşağı’ndaki fly-over tipi köprü (üstgeçiş) çalışmaları hızla devam ediyor. İlk olarak altyapı çalışmaları tamamlandı.

Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası restore ediliyor!

Eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes'in temelini attığı, kentin ilk fabrikası olma özelliğini taşıyan 64 yıllık Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası aslına uygun restore ediliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası ihalesi gerçekleşti!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 27 Ocak 2008 günü temeli atılan yeni hizmet binasının tamamlanması için gerçekleştirdiği ihaleye 25 firma katıldı. İhaleye en yüksek 9 milyon 706 bin TL teklif verildi...

Antalya Adnan Menderes Bulvarı'ndaki kaçak büfe yıkıldı!

Antalya'da yer alan Bankalar caddesi diye bilinen Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 07 büfe mahkeme kararı na istinaden boşaltıldı. Önümüzdeki günlerde 28 büfenin ihalesi de gerçekleştirilecek...

Antalya Adnan Saraç Haberi

Antalya Adnan Saraç

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'daki konut fiyatlarını değerlendirdi. Saraç Antalya'da konut fiyatlarının son bir yılda yüzde 11 oranında artış gösterdiğine dikkat çekerek, konut satışında ortalama metrekare fiyatının 1.923 liraya ulaştığını söyledi. Son dönemde Türkiye'de ve Antalya'da kaliteli konut projeleri üretildiğinin altmı çizen Saraç, konut fiyatlarındaki artışın nedenlerinden birinin bu olduğunu ifade etti. İlçeler bazında en çok artış yaşanan bölgelerin başında yüzde 30 ile Döşemealtı, yüzde 18 ile Kepez, yüzde 15 ile Muratpaşa geldiğini ifade eden Saraç, "Bu bölgelere baktığımızda özellikle Döşemealtı bölgesinde son dönemde villa tipi konutların inşası arttı. Dolayısıyla da konut fiyatlarının artması normal. Yine Kepez ve Muratpaşa bölgesinde inşaat sektörü hızlı bir hareketlilik içerisinde" dedi. 


Son bir aydaki konut fiyatlarına bakıldığında ise en çok artışın...