19 / 04 / 2024

antalya aksu ağalar cami

antalya aksu ağalar cami

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 1800'lü yılların başlarında Perge Antik Kenti'nin taşları kullanılarak inşa edilen Ağalar Cami, restore edilerek ibadete açıldı.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Antalya Aksu'daki 6 adet parselin KDV hariç toplam değeri 280 milyon 423 bin 120 TL, KDV dahil toplam değeri ise 330 milyon 899 bin 282 TL olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

antalya aksu ağalar cami Haberi

antalya aksu ağalar cami

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 1800'lü yılların başında Perge Antik Kenti'nin taşları kullanılarak inşa edilen Ağalar Cami, restore edildi.


Perge Antik Kenti'nden alınan ve bazılarının üzerinde antik döneme ait yazıların yer aldığı taşlar kullanılarak inşa edilen Ağalar Cami, yıllar içinde kullanılamaz hale geldi.


Kubbesi çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalan, duvarları arasında boşluklar oluşan caminin temelinde de kayma olduğu belirlendi.


Aksu Belediyesinin girişimleri, Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle restore edilen caminin kubbesi ise aslına uygun şekilde yeniden inşa edilmek zorunda kalındı.


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AA muhabirine, ilçelerinin tarımı ve kültürü kadar Perge Antik Kenti başta olmak üzere tarihi yapılarıyla ön plana çıktığını söyledi.


Tarihi eserlere gereken önemi verdiklerini ve sahip çıktıklarını anlatan Şahin, bu kapsamda Ağalar Cami'de de gerekenin yapılması için girişimlerde...