16 / 04 / 2024

antalya Aksu Kavşağı ne zaman açılıyor

antalya Aksu Kavşağı ne zaman açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi. Başkan Türel, Toptancı Hal ve Aksu Kavşağı’nın Mayıs ayı sonunda ulaşıma açılacağını açıkladı.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Düden Katlı Kavşağı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

Isparta-Eğirdir kavşağına 34.6 milyon liralık düzenleme!

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Antalya Aksu'daki Ağalar Cami restore edildi!

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 1800'lü yılların başlarında Perge Antik Kenti'nin taşları kullanılarak inşa edilen Ağalar Cami, restore edilerek ibadete açıldı.

Antalya Aksu'da 2.3 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Aksu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 376 bin TL olarak belirlendi.

Alanya Aşağı Oba Kavşağı düzenleniyor!

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Aşağı Oba Kavşağında yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Alanya Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya 8 kavşağı düzenlenecek!

Karayolları Bölge Müdürü Altıok, Antalya'da trafiğin sıkışmaya başladığı 8 kavşağı daha düzenlemek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Antalya'da EXPO 2016 için ulaşım yatırımlarına hız verildi.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Antalya'daki Çallı Kavşağı sorunu kablolu köprü ile aşılacak!

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

antalya Aksu Kavşağı ne zaman açılıyor Haberi

antalya Aksu Kavşağı ne zaman açılıyor


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Altınova Sanayici İşadamları Derneği’nin (ALTINSİAD) düzenlediği toplantıda Altınovalı işadamlarına bölgeye yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bilgi verdi. Başkan Türel, Altınova’ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığına dikkat çekti. Türel, “Altınova’ya yaptığımız yatırımlar ortada. Gerek Gazi Bulvarı üzerindeki kavşak yatırımlarımız, gerek yeni inşaatına başladığımız Toptancı Hal, devamından havaalanına çıkılan alternatif yol,  Altınova’da ticari hareketliliği artıracak en önemli yatırımlarımız” dedi.



TOPTANCI HAL VE AKSU KAVŞAĞINI AÇIYORUZ

Meydan’dan Altınova,  Aksu ve EXPO’ya gidecek olan Raylı Sistem Projesi’nin daha proje aşamasında geçmeden bile bölgedeki emlak fiyatlarını arttırdığını kaydeden Başkan Türel, “Bu yatırımlar Altınova’nın kalitesi ve değerini artıran yatırımlar. 25 Mayıs’ta Toptancı Hal ve Altınova Kavşağı’nı trafiğe açıyoruz. Araçlar 25 Mayıstan itibaren geçmeye başlayacak. 29 Mayıs’ta da Aksu Kavşağı’nı açmayı...