23 / 04 / 2024

antalya amatem nerede

antalya amatem nerede

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Antalya AMATEM iki aya kadar açılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya AMATEM'in 2 aya kadar açılacağını belirtti. Enç Ankara ve Antalya'da uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Antalya AMATEM açıldı!

Antalya’nın ilk ve tek, Türkiye’nin üçüncü Özel Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi, Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde açıldı. İrfan Erdoğan, Anadolu Hastanesi olarak ilklere imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Antalya AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı!

2015 yılının Ekim ayında temeli atılan, alkol ve madde bağımlılarının tedavisi için büyük ihtiyaç duyulan AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı.

Antalya Amatem'in temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Alkol ve Madde Bağımlılığı, AMATEM temel atma töreninde "Gençlerimizi, çocuklarımızı madde bağımlılığından kurtarmamız, tedavileri için ne gerekiyorsa yapmamız lazım" dedi.

Antalya AMATEM'in temeli 16 Ekim'de atılacak!

Antalya'nın Muratpaşa ve Kemer ilçelerinde ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti hükümetleri döneminde Antalya ve Türkiye'ye çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Antalya AMATEM 2016'nın ilk çeyreğinde hizmete başlayacak!

Alkol ve madde bağımlılarını tedavi eden tek merkez olan AMBUAM'ın yetersiz kalması üzerine yapımına başlanan 30 yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma, Tedavi ve Eğitim Merkezi'nin (AMATEM) yapımı devam ediyor.

Antalya'ya AMATEM kuruluyor!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya’da yıllardır eksikliği hissedilen ve kentin önemli ihtiyaçlarından biri olan, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nin (AMATEM) kurulmasında sona gelindiğini müjdeledi.

antalya amatem nerede Haberi

antalya amatem nerede


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'nin sağlıkta önemli mesafeyi yakaladığını söyledi.


Vatandaşlara yönelik sağlık hizmeti sunumunda standardın ciddi şekilde yükseldiğine işaret eden Müezzinoğlu, sağlık sektörünün her geçen gün bilimsel ve teknolojik anlamda geliştiğini, bu gelişmeleri hızlı takip etmeleri gerektiğini anlattı.


Bu anlamda ana gövdesini sağlıklı bir yapıya oturtan bir bakanlık olduklarına dikkati çeken Müezzinoğlu, gelecek vizyonlarındaki en önemli konu başlıkları arasında sağlık turizminin yer aldığını bildirdi.


Sağlık turizminde 2008 ve 2013 yılları arasında yaşanan trendi çok daha iyi noktaya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi...