26 / 04 / 2024

antalya deprem sigorta oranı

antalya deprem sigorta oranı

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Son Dakika! Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 

Akdeniz'de Antalya kıyılarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi. 

Türkiye Sigorta Birliği'nden depremde hayatını kaybedenlerin mirasçılarına duyuru...

Türkiye Sigorta Birliği, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrasında hayatını kaybedenlerin mirasçılarına yönelik önemli bir duyuruda bulundu. İşte haberin detayları...

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Akdeniz’de 3.7 şiddetinde deprem! O il sallandı!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Antalya’da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 19.56’da meydana gelen depremin AFAD da 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Deprem bölgesinde son dakika gelişmesi: Sigorta yapılandırma süresi uzatıldı! Bakan resmen duyurdu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesindeki illeri ilgilendiren önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Antalya 3.9 büyüklüğünde sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! Geceden beri peş peşe deprem oldu!

AFAD, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Evini sigorta yaptırmak isteyenler dikkat! SEDDK'dan yeni karar! En az 12 bin TL sigorta koruması sağlanacak

Evlerin beklenmedik sorunlara karşı korumanın en önemli yöntemi sigorta. Türkiye’de Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yaşanılan deprem sonrasında önemli kararlar aldı. 

antalya deprem sigorta oranı Haberi

antalya deprem sigorta oranı

Generali Sigorta, Antalya'nın sigortacılık haritasını yayınladı. Sabah'ta yer alan habere göre; Antalya'da sigorta hizmeti alanların yüzde 62'si 40-65 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 51 olarak kaydedildi.

Antalyalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), konut sigortası ve kasko sigortası oldu. Generali verilerine göre, Antalyalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti, yüzde 44'lük oranla zorunlu deprem sigortası (DASK), ikinci sırada yüzde 23 ile konut sigortası, üçüncü sırada ise yüzde 12'lik oranla kasko sigortası oldu. Antalyalıların çağrı merkezi, web sitesi ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, yüzde 30 kadın ve yüzde 70 erkek dağılımı bulunuyor.