26 / 04 / 2024

antalya Elikesik Kavşağı

antalya Elikesik Kavşağı

Alanya'da 2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesini isteyen köylüler, eylem yaptı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Düden Katlı Kavşağı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

Isparta-Eğirdir kavşağına 34.6 milyon liralık düzenleme!

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Alanya Aşağı Oba Kavşağı düzenleniyor!

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Aşağı Oba Kavşağında yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Alanya Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya 8 kavşağı düzenlenecek!

Karayolları Bölge Müdürü Altıok, Antalya'da trafiğin sıkışmaya başladığı 8 kavşağı daha düzenlemek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Antalya'da EXPO 2016 için ulaşım yatırımlarına hız verildi.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

antalya Elikesik Kavşağı Haberi

antalya Elikesik Kavşağı

     Antalya-Alanya D-400 karayolunun Elikesik Kavşağı'nda toplanan köylüler, 2B rayiç bedellerinin yüksek olduğu iddiasıyla yolu trafiğe kapattı. Köylüler, jandarma ekiplerinin yolu açmaları için yaptığı uyarıya rağmen Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı'nı okudu. Köylüler, taşıdıkları dövizler ve sloganlarla 2B rayiç bedellerine tepki gösterdi. 

     Köylüler adına açıklama yapan Şevket Doğan, yetkililerin seslerine kulak vermesini istedi. Seslerini duyurabilmek için yol kapatmaktan başka çarelerinin olmadığını savunan Doğan, belirlenen rayiç bedelleri ödemelerinin mümkün olmadığını ifade etti. 

     Açıklamanın ardından ilçe merkezine yürümek isteyen köylülere jandarma izin vermeyince arbede yaşandı. Bu sırada rahatsızlanan köylülerden bir kişi 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 

     Arbedenin ardından köylüler, yol kenarında eylemlerine bir süre daha devam etti. Yaklaşık bir saat kapalı kalan karayolu, köylülerin eylemlerini sona...