29 / 03 / 2024

antalya fabrikalarda satılık gayrimenkul

antalya fabrikalarda satılık gayrimenkul

Antalya Kepez Belediye Başkanlığından: Antalya Kepez'de Fabrikalar ve Demirel Mahalleleri 'nde bulunan gayrimenkuller 22 Ağustos 2013 tarihinde saat 14:20 ve 14:40 'ta gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

Antalya'da satılık gayrimenkul ihalesi 22 Mayıs'ta!

Antalya PTT Başmüdürlüğü tarafından arsa ve üzerinde betonarme karkas olan 4 katlı Hasyurt PTT Hizmet, Santral ve Lojman Binası satılıyor..

Antalya'da devren satılık ilanları arttı!

Ekonomideki kötü gidişin en güzel ispatı "devren satılık" yazıları Antalya esnafı oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Tamamen seçime odaklanma ekonominin adeta uçuruma sürüklenmesine neden oluyor.

antalya fabrikalarda satılık gayrimenkul Haberi

antalya fabrikalarda satılık gayrimenkul


Antalya Kepez'de Fabrikalar ve Demirel Mahalleleri 'nde bulunan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 3 milyon 886 bin 920 lira ve 3 milyon 529 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller  22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için