25 / 04 / 2024

Antalya Finike kent meydanı projesi

Antalya Finike kent meydanı projesi

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Antalya Finike kent meydanı projesi Haberi

Antalya Finike kent meydanı projesi

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesine ilişkin yaşanan son gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; Geyikçi açıklamasında; “Kent meydanı projemiz ne yazık ki siyasi manevralarla çıkmaza sokulmuştur” diye konuştu.

Kent projesi kapsamında önlerine siyasi engel çıktığını dile getiren Geyikçi, şunları kaydetti:

“Öncelikle şunu tüm açık yürekliliğimle ifade etmek istiyorum. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu göreve koltuk sevdamızı tatmin etmek için değil sizlere hizmet etmek için talip olduk. Ancak geride kalan zamanda yaşananlar, bugün yaşadıklarımız, bizi bu açıklamayı yapmaya mecbur bıraktı. En sonda söyleyeceğimi en başta söylemek istiyorum. Kent meydanı projemiz ne yazık ki...