18 / 04 / 2024

antalya gündoğmuş turizm

antalya gündoğmuş turizm

Mehmet Özeren, ilçenin eko ve yayla turizmi potansiyelini dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi. Gündoğmuş'm yayla ve eko turizm potansiyelinin Avrupa ülkelerinde tanınması için Alman eko turizmi uzmanlarıyla birlikte 5 yıldır çalışma yaptıklarını belirt

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Pelin Gündoğmuş 9 yıl sonra 2 milyon TL borcu olduğunu öğrendi!

Bir  inşaat şirketi ile olan ortaklığını 2010 yılında bitiren Pelin Gündoğmuş, 2 ay gibi bir süre önce 2 milyon TL vergi borcu olduğunu öğrendi. Gündoğmuş, ödeme emrinin iptali için avukatı aracılığı ile dava açtı…

Antalya'da Yörükler yaylalara taşınıyor!

Antalya'nın Akseki, Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yaşayan Yörükler, yaylalara yerleşmeye başladı.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan Dizayn İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Gündoğan tarafından kuruldu. 

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdı Şans Oyunları İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Snc Teknik İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Teknik İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Sancak tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya'ya sağlık yatırımı yağmuru!

Sağlık Bakanlığı Antalya’da Aksu, Demre, Kumluca ve Gündoğmuş’ta hastane projelerini hayata geçirecek. Bakanlık toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selim Çınar tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile K.H. Margaretha tarafından kuruldu.

antalya gündoğmuş turizm Haberi

antalya gündoğmuş turizm


Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçenin eko ve yayla turizmi potansiyelini dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi. Gündoğmuş'm yayla ve eko turizm potansiyelinin Avrupa ülkelerinde tanınması için Alman eko turizmi uzmanlarıyla birlikte 5 yıldır çalışma yaptıklarını belirten Özeren, hedeflerinin Antalya, Manavgat ve Alanya'ya deniz, kum ve güneş turizmi için gelen turistlerin yayla, köy turları, doğa yürüyüşü ve eko turizm kapsamında Gündoğmuş'a gelmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. Eko turizminin Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Kanada, Çek Cumhuriyeti ve Belçika gibi ülkelerde yaygın olduğunu ifade eden Özeren, "Gündoğmuş bozulmamış doğal dokusu, zengin ağaç türü ve bitki çeşitliliği bakımından dünyanın en zengin eko turizm alanlarından biri. Kısıtlı imkanlarımızla tanıtım yapabiliyoruz. Bölgemize gelen turisder doğal güzellik, farklı ağaç türleri ve bitki çeşitliliğini görünce hayran...