26 / 04 / 2024

Antalya güneş paneli fabrikası

Antalya güneş paneli fabrikası

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Kaliforniya'da konutlara güneş paneli zorunluluğu geliyor!

Enerji verimliliği ve tasarrufunun yanı sıra yenilenebilir enerjiyle karbon emisyonunu azaltmak isteyen ABD'nin Kaliforniya Enerji Komisyonu bir ilke imza atarak yeni yapılacak konutlarda güneş paneli bulundurulmasını zorunlu hale gelecek. 

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Antalya güneş paneli fabrikası Haberi

Antalya güneş paneli fabrikası

Sarvan, yaptığı açıklamada, 2017 sonu itibarıyla 420 megavat (mw) güneş paneli üretme kapasitesi ile Türkiye'de bu alana yatırım yapmış en büyük firma olduklarını dile getirdi. 

Özellikle yurt dışından artan talep nedeniyle yeni bir fabrika yapma kararı aldıklarını kaydeden Sarvan, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni güneş paneli fabrikasını 120 mw üretim kapasitesi ile başlayıp 1 gigawatta (gw) kadar çıkartmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Yeni fabrikanın tamamlanmak üzere olduğuna işaret eden Sarvan, şunları söyledi;

"Yeni fabrika yatırımımız yaklaşık 125 milyon liralık bir yatırım. Yurt dışına taahhütlerimiz var, onun için gece gündüz çalışıyoruz. Halen iç pazarda ve dış pazarda projelerimiz var. 13 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yurt dışı talepleri arttığı için yeni yatırım kararı aldık. Yurt dışına çıkabilmemiz için büyük...