23 / 04 / 2024

antalya havalimanlarından gelen turist sayısı ne kadar

antalya havalimanlarından gelen turist sayısı ne kadar

Bu yıl turist sayısı gerileyen Antalya’ya, hava yoluyla gelen yolcu da azaldı. Havalimanlarından kente giren turist sayısı yüzde 6.3 azalışla 6.2 milyona geriledi.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Yurt dışından gelen yabancı plakalı taşıtlar Türkiye'de 4 yıl kalabilecek

Yurt dışından emekli vatandaşların, geçici olarak Türkiye'ye getirdikleri yabancı plakalı taşıtlarının, aralıksız olarak dört sene boyunca ülkede kalmasının mümkün olacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

İş Bankası'ndan gelen müjdeli bir haberimiz var! Sizi coşturacak bu kampanya sayesinde adeta şifa bulacaksınız. Son fırsat tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlendi.

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Hemen bu fırsatı yakalayın! Son gün 31 Temmuz!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; bu kişilere indirim yapılacak. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası'ndan gelen promosyon haberi emeklileri sevince boğdu. Haziran ayı emekli promosyonlarını güncellediğini halka ilan etti. İşte duyanları sevince boğan İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Mart 2023'te Aile Bakanlığı'ndan gelen son dakika destek müjdesi: Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor!

Son dakika! Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde: Hesaplarınıza 2.059 TL ve 3.708 TL yatırıldı. Fırsatı kaçırmayın!..İşte bütün ayrıntılar....

İstanbul'daki havalimanlarından 2 ayda 16 milyon yolcu uçtu!

İstanbul'daki havalimanlarından 2023 yılının ocak-şubat aylarında seyahat eden yolcu sayısı geçen senenin aynı dönemine göre 4 milyon 825 bin 468 arttı ve 15 milyon 972 bin 93 oldu.

Yurt dışından gelen elektronik eşyalarda bomba gelişme! Resmen açıklandı! Bandrol bedelleri...

Ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi görsel veya işitsel yayınları alabilen cihazlar için 2023'te tahsil edilecek bandrol bedelleri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Sadece 11 gününüz kaldı!

Yurt dışından gelen kişilerin 3 senelik süre zarfında getirdikleri cep telefonu sayısının takip edilmesi ve yolcuların muafiyet haklarının ötesinde 3 senede birden fazla telefon getirmesinin önlenmesine yönelik düzenleme, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek.

İstanbul havalimanlarından rekor! Böyle rakam görülmedi! Yolcu sayısı 9 ayda 27,5 milyon arttı

Bu senenin ocak-eylül zaman diliminde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından toplam olarak 70 milyon 124 bin 741 yolcu seyahat etti. İstanbul'dan yapılmış olan geliş-gidiş seferleri ile birlikte dokuz ayda uçan yolcu sayısı yüzde 65, icra edilen uçuşlar da yüzde 37 arttı. İşte detaylar…

'Dolar 25 lirayı aşacak' iddiasının ardından gelen son dakika açıklaması: Uygun görüyoruz

Doların küresel piyasalardaki etkisini artıracak adımlar peş peşe gelmeye devam ediyor. Türkiye'de doların '25 lirayı göreceğini' iddia eden Selçuk Geçer'in ardından gelen son dakika açıklaması 'Acaba bu iddia gerçek olur mu?' endişelerini beraberinde getirdi.

Hükümetten piyasayı sallayacak "büyük zam" adımı! Doların yükselmesinin ardından gelen kritik adım

Enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektörü temsilcileriyle İstanbul'da bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık” dedi.

antalya havalimanlarından gelen turist sayısı ne kadar Haberi

antalya havalimanlarından gelen turist sayısı ne kadar

Bu yıl hem ekonomik hem de siyasi nedenlerle turist sayısında yaşanan gerileme, hava yoluyla gelen yolcu sayısını da etkiledi. Özellikle Rus turistlerde yaşanan kayıp, Antalya’yı olumsuz etkiledi. Antalya’ya Ocak-Temmuz döneminde hava yoluyla gelen yolcu sayısı 6 milyon 220 bin 762 oldu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, Temmuz’da Antalya Havalimanı’ndan 1 milyon 947 bin 771 kişi, Gazipaşa Havalimanı’ndan da 62 bin 280 kişi giriş yaptı. İki havalimanından kente giren toplam yolcu ise 2 milyon 10 bin 51 oldu. 

Ocak-Temmuz döneminde Antalya Havalimanı’ndan toplam 6 milyon 58 bin 892 kişi, Gazipaşa Havalimanı’ndan da 161 bin 870 yolcu giriş yaptı. İki havalimanından gelen yolcu sayısı toplam 6 milyon 220 bin 762 kişi olurken, geçen yılın aynı dönemine göre bu sayı sayı...