29 / 03 / 2024

Antalya Kaş fırnaz koruma alanı

Antalya Kaş fırnaz koruma alanı

Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi..

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

iPhone 13 Pro Max'e 500 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan iPhone 13 Pro Max'e 500 lira indirim geldi! Ayrıca indirim dışında başka fırsatlar da bulunuyor! İşte iPhone 13 Pro Max 2022 Mart fiyat listesi...

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Antalya Kaş'ta 14 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplam 14 milyon 34 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Antalya Kaş'ta 16.1 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 16 milyon 160 bin TL'ye satıyor...

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

Antalya Kaş'te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kaş fırnaz koruma alanı Haberi

Antalya Kaş fırnaz koruma alanı

Antalya İli Kaş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi .Bakanlar Kurulu'nca alınan karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

KARAR 

MADDE 1- Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanlar, kesin korunacak alan olarak tescil ve ilan edilmiştir.

MADDE 2- Bu karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer. 

MADDE 3- Bu karar hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

Kararın tam metni için