29 / 03 / 2024

antalya kongre ve kültür merkezi inşaatı kaza

antalya kongre ve kültür merkezi inşaatı kaza

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

antalya kongre ve kültür merkezi inşaatı kaza Haberi

antalya kongre ve kültür merkezi inşaatı kaza

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilen Serik Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında ikinci katın tavan kalıplarının bir bölümü henüz belirlenemeyen sebeple çöktü.

Çöken inşaat malzemelerinin altında kalan işçiler Şakir Haldız ile Yusuf Eğilmez yaralandı. İtfaiye erleri tarafından molozların altından çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı...