28 / 03 / 2024

antalya Konyaaltı yenileme

antalya Konyaaltı yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya'da 45.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 45 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

antalya Konyaaltı yenileme Haberi

antalya Konyaaltı yenileme

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan Başkanlarla 10 Bin Adım’ın bu haftaki konuğu olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi. İşte Esra Boğazlıyan'ın yazısı.. 

Menderes Türel’e 10 Bin Adım’a Konyaaltı Sahili’ndeki yeni düzenleme alanından başladık. Malum, Konyaaltı sahilinin önemli bir kısmı kısa bir süre önce yenilenmişti. Bu çalışmalar da ağaç kesimi yapıldığı iddiasından işletme ihalesine kadar bir dizi tartışmayı beraberinde getirmişti. Başkan Türel’e önce sahilde ne yapıldığını, ardından da tüm bu iddiaları sordum, iddialı yanıtlar verdi:

"KONYAALTI MIAMI’DEN YUNAN ADALARI’NDAN GÜZEL OLDU"

“Konyaaltı sahil projesi dünyanın en güzel sahili projelerinden biri oldu. Konyaaltı sahili toplam 6 kilometredir, biz 4 kilometrelik bölümünde düzenleme çalışması yaptık. Toplam 1 milyon 100 bin metrekarelik bir proje alanıdır. 5.5 ayda altyapısıyla, üstyapısıyla, peyzajıyla, ağacıyla,...