19 / 04 / 2024

Antalya lüks otelleri

Antalya lüks otelleri

Alanyalı turizmciler Slovakya 'daki Bratislava Turizm Fuarı 'ndan sevindirici haberle döndü. Fuarda, Antalya ve Alanya 'nın ön plana çıktığı belirtildi. ALTAV temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel konuşma yaptı.

Antalya'da lüks yat üretimi rekor seviyeye kadar ulaştı! 

Antalya Serbest Bölgesi, 2000 senesinden 2024'e kadar 705 lüks yat üreterek 1,69 milyar dolar gelir sağlarken, 2023 yılında 93 lüks yat satışı yaparak rekor kırdı. Buna göre, 2024'te ise yeni rekora ulaşılacağı düşünülüyor.

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

Lüks villalar boş kaldı!

Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntılar en çok lüks hizmet veren otelleri vurdu. Geçmiş yıllarda özelikle zengin turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Antalya Belek’te otellerin 500-600 metrekarelik lüks villalarına talip çıkmıyor

Davut Çetin: Beyaz eşya lüks olmaktan çıkartılmalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 150 metrekare üzeri konutta Katma Değer Vergisi’nin(KDV) yüzde 18’den yüzde 8’e indiğini, ancak yüzde 18 KDV+yüzde 6,5 ÖTV ile buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyaların halen lüks olarak kabul edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi

Antalya lüks otelleri Haberi

Antalya lüks otelleri

Fuarda Alanya'yı tanıtan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel, Antalya ve Alanya'nın ön plana çıktığım söyledi. Yüksel, yaptığı görüşmelerde özellikle Kleopatra Plajı, gece kulüpleri, barlar ve tarihi yerler açısından Alanya'nın genç kesim tarafından tercih edildiği bilgisini aldığını belirtti. 



Yüksel, "Bu yıl Slovak turistler daha çok lüks otellere yoğunlaşacak. Kendilerine Gazipaşa- Alanya Havalimanı hakkında istatistiksel ve avantajları hakkında detaylı bilgi verdim" dedi. Alanya'nın son yıllarda hızlı gelişiminin Slovakya'daki turizmcileri memnun ettiğini aktaran Yüksel, Viyana Turizm Ataşesi Songül Camgöz'den aldığı bilgiye göre Slovakya'dan geçen yıl Türkiye'ye 137 bin turist geldiğini kaydetti. Slovakya'nın tanınmış dans okulu Latiniko'nun dansçılarının Alanya standı ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu. DUA Lüks otellere yoğunlaşacak.


Antalya Akdeniz...