28 / 03 / 2024

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...



Uzun süredir ABD’de yaşayan Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçmak için ultra zenginlerin yaşadığı Shelter Island’a gitti. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; sosyetik güzel Özlem Önal, karantina sürecini yapımcı aşkı Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasında geçiriyor. 

Koronavirüs sürecini ABD'de geçiren Özlem Önal, New York'taki vaka sayısının korkutan bir hale gelmesi üzerine VIP karantinaya girdi.

Özlem Önal ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL lik lüks villa!

Hollywood yapımcısı sevgilisi Stuart Parr'ın Shelter Island isimli bölgedeki lüks malikanesine yerleşen sosyetik güzel, haftalardır birbirinden ünlü isimlerin de evinin olduğu adada sosyal izolasyonunu sürdürüyor.

"KARANTİNANIN BİLE ULTRA LÜKSÜNÜ YAŞIYOR" 

ABD'li sevgilisinin 15 milyon dolarlık malikanesinde koronavirüs salgınından kaçan Özlem Önal, "Karantinanın bile ultra lüksünü yaşıyor" dedirtti.

2018'den beri birlikte olan sosyetik güzel ile ABD'li yapımcının, bu yaz için evlilik planlları olduğu fakat salgın sebebiyle düğünlerini ertelediği de ileri sürülüyor.

New York eyaletindeki Long Island'ın doğusunda bulunan Shelter Island'da; Calvin Klein'dan Brooke Shields'e kadar birçok yıldızın malikanesi yer alıyor.

Özlem Önal ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan Özlem Önal, uzun yıllardır ABD'de yaşamını sürdürüyor.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!


Geri Dön