25 / 04 / 2024

Özlem Önal nerede yaşıyor

Özlem Önal nerede yaşıyor

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Özlem Önal evini yeniden dekore ettiriyor!

Özlem Önal'ın, Gökkafes'teki 'penthouse'u; dekorasyonu ve güzelliğiyle o dönem resmen efsane olmuştu. 300 metrekarelik penthouse'u manzarasının güzelliğinin yanında özel kılan, dekorasyonunda Alara Koçibey'in imzasının olmasıydı.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Ünal Atay tarafından kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kınalıada halkı gecekonducu muamelesi görüyor!

Kınalıadalı vatandaşlarla bir araya gelen Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, ''Halk gecekonducu muamelesi görüyor. Evlerini terk etmeleri isteniyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' diye konuştu.

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap 557 adet daire ve 18 adet dükkandan oluşuyor. Proje 42 milyon lira yatırımla yükseliyor. Peki Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

İnşaat alanı 59 bin 907 metrekare olarak belirtilen Papatya Park Residence 2. Etap 42 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Peki Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap nerede?

Papatya Vadi Konakları nerede?

Düzlem Yapı imzası taşıyan Papatya Vadi Konakları 7 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası 'nda inşa ediliyor. Peki Papatya Vadi Konakları nerede?

Cumhuriyet Üniversitesi refakatçi oteli açıldı!

Ünal inşaat tarafından yapılan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından işletilecek olan Türkiye'nin en büyük ve modern refakatçi oteli, hayata geçirildi. Otele Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın adı verildi.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Özlem Ünal Refakatçı Otel Sivas'ta açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Özlem Önal nerede yaşıyor Haberi

Özlem Önal nerede yaşıyor

Uzun süredir ABD’de yaşayan Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçmak için ultra zenginlerin yaşadığı Shelter Island’a gitti. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; sosyetik güzel Özlem Önal, karantina sürecini yapımcı aşkı Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasında geçiriyor. 

Koronavirüs sürecini ABD'de geçiren Özlem Önal, New York'taki vaka sayısının korkutan bir hale gelmesi üzerine VIP karantinaya girdi.

Hollywood yapımcısı sevgilisi Stuart Parr'ın Shelter Island isimli bölgedeki lüks malikanesine yerleşen sosyetik güzel, haftalardır birbirinden ünlü isimlerin de evinin olduğu adada sosyal izolasyonunu sürdürüyor.

"KARANTİNANIN BİLE ULTRA LÜKSÜNÜ YAŞIYOR" 

ABD'li sevgilisinin 15 milyon dolarlık malikanesinde koronavirüs salgınından kaçan Özlem Önal, "Karantinanın bile ultra lüksünü yaşıyor" dedirtti.

2018'den beri birlikte olan sosyetik güzel ile ABD'li yapımcının, bu yaz için evlilik planlları...