25 / 04 / 2024

Antalya-Mersin-Akdeniz sahil yolu tünelleri

Antalya-Mersin-Akdeniz sahil yolu tünelleri

Antalya'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve protokol üyeleriyle Kuzey Çevre yolunun açılışını gerçekleştirdi...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 8. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi'nde yer alan tarla ve seraları 9 milyon 163 bin 379 TL'ye satıyor...

Antalya-Mersin-Akdeniz sahil yolu tünelleri Haberi

Antalya-Mersin-Akdeniz sahil yolu tünelleri

Antalya-Mersin-Akdeniz sahil yolunda tünellerin biteceğini, viyadüklerin açıldığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bazı tüneller de açıldıktan sonra Antalya-Mersin arası 4 saate düşecek." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya'da temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve protokol üyeleriyle Kuzey Çevre yolunun açılışını gerçekleştirdi.

Antalya-Isparta karayolu Dereboğazı mevkisinde makam aracını Burdur yolu kavşağına kadar kullanan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kuzey çevre yolunun ilk geçişini kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi.

- Şehir geçişinde 45 dakikalık zaman kazanımı

Gerçek anlamda bir çevre yolu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "19 kilometrelik bir yoldur. Döşemealtı bölgesinden Antalya, Isparta Dereboğazı yoluna bağlanıyor. Alanya'dan, Manavgat'tan Serik'ten gelenler ya da Burdur'dan, Denizli'den İstanbul'dan gelip de direkt o tarafa geçecekler artık şehrin...