26 / 04 / 2024

Antalya PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası

Antalya PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya yabancı yatırımcıya 747 konut satışıyla lider!

Konut satışları ocakta yüzde 17,8  düşüşle 80 bin 308 oldu. Yabancı yatırımcılara yapılan 747 konut satışı ile ilk sıra Antalya'nın oldu.

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Yabancı yatırımcılar en çok Antalya'dan konut alıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışları, ocak-ekim döneminde 30 bin 599 olurken, Antalya, 11 bin 303 konut ile en çok satış yapılan şehir oldu.

Kiracılara şimdi de tahliye taahhüdü dayatması!

Turizm şehri Antalya'da mülk sahipleri, son zamanlarda gündemden düşmeyen kiraların fahiş oranda artması sebebiyle kiracılara tahliye taahhütnamesini zorunlu tutuyor. 

Antalya'daki 5 konuttan 1'i yabancılara satıldı! Ruslar zirveye yerleşti! 

Türkiye'de bu sene yabancıların en fazla konut aldığı şehir olan Antalya'da, 48 bin 150 satıştan 10 bin 372'si yabancılara yapıldı. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında Antalya ilk sırada!

Türkiye'de yabancılara konut satışı, 2023 yılı temmuz ayı itibarıyla yüzde 43,9 oranında düşüşle 22 bin 76 oldu. Yabancılar konut alımında en çok Antalya ilini tercih etti.

Bankalardan flaş karar, devreye tak diye PTT girdi

Bankaların kredi kampanyalarında yavaşlamaya başlamasının ardından PTT devreye flaş bir şekilde girdi. PTT tarafından vatandaşlara kredi verilecek.

PTT'den emeklilere büyük müjde geldi

Bankalardan emekli vatandaşlar hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Emekli vatandaşlara yönelik bir müjde de PTT'den geldi. İşte PTT tarafından emekli vatandaşlar hakkında yapılan açıklamanın detayları...

PTT'den büyük bir müjde geldi. Kefil yok şart yok

PTT'den paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir müjde geldi. PTT tarafından verilecek kredide ne kefil ne de şart aranacak.İşte detaylar...

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Antalya PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası Haberi

Antalya PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası

Antalya'da Güzeloba Mahallesi sınırları içinde bulunan, 16 bin 830 metrekare arsa alanı ve 5 bin 515 metrekare kapalı alanı olan PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Türkiye Varlık Fonu'nun bünyesinde olan PTT'nin Antalya Lara kıyı bandında yer alan kampın satışına tepki gösterdi.

Varlık Fonu'nun 2019'a ait denetim raporunun görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyon toplantısında açıklamalarda bulunan Arı, “Böyle bir değerin satışına neden müsaade ediyorsunuz? PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı” dedi. 

“Büyükşehir Belediyesi'ne verilsin”

Lara kampının satılmasının sakıncaları olduğuna dikkat çeken CHP Antalya Milletvekili Arı, “Satılırsa dünyanın en güzel...