29 / 03 / 2024

Antalya Stadyumu elektrik üretimi

Antalya Stadyumu elektrik üretimi

İş teslim tarihinden 7 ay sonra hizmete açılabilen Antalya Stadyumu’nda belirsizlik sürüyor. İnşaatın devam ettiği ve devir işleminin gerçekleştirilemediği stadın şu andaki sahibini kim olduğu bilinmiyor.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İstanbul ve Antalya için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ve Antalya illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Perge Stadyumu restore edilecek!

Antalya'da, Perge Antik Kenti'ndeki 12 bin kişilik Perge Stadyumu,orijinaline uygun restore edilecek. Perge Stadyumu, Anadolu'nun en büyük antik stadyumlarından biri.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Antalya ve Muğla Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya İli, Elmalı İlçesi, Muğla İli, Fethiye ve Seydikemer İlçeleri sınırları içerisinde Elektrik Enerji İletim Hattı tesisinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Manavgat Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos Salı günü Hacıobası Mahallesi Düğün Salonu'nda yapılacak.

Antalya Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Stadyumu elektrik üretimi Haberi

Antalya Stadyumu elektrik üretimi

Büyükşehir Belediyesi üzerinden Antalyaspor’a devrinin yapılması gereken stadyumla ilgili, Büyükşehir geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçti. Elektrik üretim panelleri çalışmıyor, belirsizlik her geçen gün artıyor.


Yapımı yılan hikayesine dönen ve müteahhit firmanın taahhüt ettiği tarihten yaklaşık 10 ay sonra maç oynanmaya başlayan Antalya Stadyumu’ndaki belirsizlik sürüyor. Belirli bölümlerinde inşaat çalışmalarının devam ettiği stadın devri yapılamıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçtiği stadın hangi aşamada olduğu, neden devredilemediği ve gecikmenin sebepleri açıklanmıyor.


GECİKME CEZASI ÖDENDİ Mİ?


800 günde tamamlanacağı açıklanan stadyumun, 15 Nisan 2015’te teslim edilmesi gerekiyordu. Gecikme halinde müteahhit firmanın günlük 40 bin 200 TL ceza ödemesi gerekiyordu. Süre uzatımını gerektirecek deprem, sel gibi doğal afetler gerçekleşmediği için bu cezanın ödenip ödenmediği de bilinmiyor. 26 Kasım 2015’te oynanan Beşiktaş maçı ile ilk...