18 / 04 / 2024

antalya toki evi

antalya toki evi

Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede TOKİ arsası aradıklarını belirtti.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

TOKİ evi kiraya verilebilir mi? Başkasına devredilebilir mi?

TOKİ’den ev almak isteyenler, evlerin kiraya verip veremediklerini ya da başka devredip devredemeyeceklerini araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

TOKİ Antalya Aksu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

TOKİ Antalya Aksu Hükümet Konağı ihalesi 24 Temmuz'da!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Temmuz 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

antalya toki evi Haberi

antalya toki evi

Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede TOKİ arsası aradıklarını belirterek, Ankara'da yapımı devam eden misafirhane inşaatı sonrası projeyi hızlandıracaklarını söyledi.

Tüm Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan düzenlediği basın toplantısında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.300 bin emeklinin yaşadığı Antalya'da 13 bininin derneğe üye olduklarını belirten Tezcan, dernek genel merkezinin emeklinin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için önemli projelere imza attığını Balıkesir Erdek, Mersin'nde Ankara huzurevi ve misafir binaları yaptırdığını söyledi. 


Katkı payları kaldırılsın 

Antalya'da emekli olup bir evi olmayanları ev sahibi yapmak için iki yıldır uğraş verdiklerini belirten Tezcan, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı'nda TOKİ arsası arayışlarının sürdüğünü söyledi. Tezcan yeni kurulacak hükümetten 2 maaş ikramiye...