25 / 04 / 2024

antalya turizm alanı

antalya turizm alanı

Antalya Manavgat'ın doğusu ile Alanya'nın batısı arasındaki D-400 Karayolu'nu birkaç kilometre kuzeye alarak yeni bir turizm kenti oluşturmak için düğmeye basıldı

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Özbekistan'dan turizm hamlesi!

Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Özbekistan'da turizm alanında köklü değişikliklerin yapılmasını bildiren "2019-2025 Yıllarında Turizmi Geliştirme Programı"nı imzaladı. 

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

antalya turizm alanı Haberi

antalya turizm alanı

AKP Antalya Milletvekili Badak, Manavgat'ın doğusu ile Alanya'nın batısı arasındaki D-400 Karayolu'nu birkaç kilometre kuzeye alarak yeni bir turizm kenti oluşturmak için düğmeye bastıklarını açıkladı. Proje gerçekleşirse, Alanya ve Side'ye rakip yeni bir turizm destinasyonu oluşacak


Yeni Alanya gazetesinin haberine göre, Sadık Badak, dün "Alanya-Manavgat Golf Turizmi Projesi" çalışmaları kapsamında Alanya'ya gelerek oda başkanları, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve turizmcilerle ALTSO'da buluştu. Badak, golf ve diğer spor alanları için Manavgat'ın doğusu ile Alanya'nın batısı arasında kalan sahil şeridinin uygun olduğunu belirterek, 'Alara' olarak da adlandırılan bu bölgede yeni bir turizm kenti oluşturmak istediklerini söyledi. Badak, şöyle devam etti: 

'TURİZM BAKANLIĞI UYGUN BULDU'

Konuyla ilgili Karayolları Bölge Müdürlüğü, 6 ay süren bir çalışma yaptı. D-400 Karayolu'nu birkaç kilometre kuzeye almak suretiyle deniz...