18 / 04 / 2024

antalyadaki otelin icrasından vazmıgeçildi

antalyadaki otelin icrasından vazmıgeçildi

Antalya'da yaklaşık 720 milyon TL'lik otel icralık olurken, alacaklı tarafın isteği üzerine icradan vazgeçildi. Antalya'da Kundu sahilinde 2009 yılında yaklaşık 1 buçuk milyar dolar harcanarak yapılan Mardan Palace, borçları nedeniyle icralık oldu.

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ege ve Akdeniz'de 300 otelin satılığa çıkarılması asılsız çıktı!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam bin 300 otelin satılığa çıkarıldığı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Alişan otel açma planından vazgeçti!

Akşam gazetesinin haberine göre sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti.

2005 yılında Özelleştirme İdaresi Hilton Oteli satışa çıkarmış!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi, Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı oteli olan Hilton Otel'i satışa çıkarmış. İdare, Harbiye'de 62 bin 337 metrekare alanda kurulan otelin satışından 330 milyon dolar gelir bekliyormuş.

Antalya'da 720 milyon TL'lik otelin icrasından vazgeçildi!

Antalya'da yaklaşık 720 milyon TL'lik otel icralık olurken, alacaklı tarafın isteği üzerine icradan vazgeçildi. Antalya'da Kundu sahilinde 2009 yılında yaklaşık 1 buçuk milyar dolar harcanarak yapılan Mardan Palace, borçları nedeniyle icralık oldu.

Divan Grup Cezayir'de 2 otelin işletmesini üstlendi!

DİVAN Grubu, Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yatırımı Sari Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından yapacak otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor.

Sapanca'da heyelan yüzünden 5 yıldızlı otelin inşaatı yıkılıyor!

Yılbaşından bu yana etkili olarak yağan kar ve yağmurların toprağı gevşetmesi sonucu, Sapanca'da Bobadayı mevkisinde heyelan meydana geldi. Heyelan, 5 yıldızlı otelin temeline ve bazı evlere de zarar verdi.

1970 yılında Taksim'de dev bir otelin temeli atılmış!

1970 yılında Taksim Meydanı'nda dev bir otelin temeli atılmış. İntercontınental firması tarafından yaptırılan otel, 1974 yılında hizmete girecekmiş. Lüks otel 150 milyon liraya mal olacakmış.

Özak Aktay Turizm'in Demre'deki otelin tahsisi için 2 ay ek süre verildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Aktay Turizm'in Demre'deki otelin tahsisi için 2 ay ek süre verildi.

Ankara'da otelin tepesinde unutulan vinç indirme çalışmaları başladı!

Çankaya ilçesinde yapımı 14 yıl süren 35 katlı otelin tepesinde unutulan vinç, Cumhurbaşkanı Gül’ün 2010’daki talebinin ardından söküm aşamasına geldi. 4 gün önce 500 tonluk mobil vinç 150 bin dolara otelin yanına kuruldu...

FRHI Hotels & Resorts üç yıl içinde Swissotel açacak!

Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi...

İlamların icrası nedir?

İlamların icrası hükümlerine göre, taşınmaz üçüncü bir şahıs tarafından davadan sonra ve hükümden evvel tapuya tescil edilmiş bir akte müsteniden işgal edilmekte ise alacaklı borçlunun o şahsa karşı malik olduğu hakları haiz oluyor...

antalyadaki otelin icrasından vazmıgeçildi Haberi

antalyadaki otelin icrasından vazmıgeçildi

Antalya'da yaklaşık 720 milyon TL'lik otel icralık olurken, alacaklı tarafın isteği üzerine icradan vazgeçildi. Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu sahilinde 2009 yılında yaklaşık 1 buçuk milyar dolar harcanarak yapılan Mardan Palace, borçları nedeniyle icralık oldu. Antalya 4. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarılan Mardan Palace'a 650 milyon TL, otelin yanındaki villalara da 69,7 milyon TL değer biçildi. 325 milyon TL başlangıç bedeliyle satışa çıkarılan otel, alacaklı taraf vekilinin isteği üzerine satıştan düştü. 


Balıkesir Marmara Bölge...