16 / 04 / 2024

Antares AVM yedinci yıl kutlamalarına katılım

Antares AVM yedinci yıl kutlamalarına katılım

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul AVM Ciro Endeksi'nde yedinci sırayı aldı!

Geçen yıl dünyada 11.4 milyon metrekare AVM alanı daha inşa edildi. İlk 10 içindeki kentlerden 5'i Çinde. İstanbul ise 440.3 bin metrekare ile yedinci sırayı aldı.

Ankara Antares AVM'nin 7. yılı kutlandı!

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

Tchibo Ankara'ya yedinci mağazasını Taurus AVM’de açtı!

Her hafta değişen temalarıyla Türkiye’ yi özgün perakendecilik anlayışıyla tanıştıran Tchibo mağazası , Türkiye genelindeki 51, Ankara’daki 7. mağazasını 29 Ekim’ de Ankara Taurus AVM’de açtı...

Aker, Ankara'daki ikinci mağazasını Antares AVM'de açıyor!

Aker, mağazalaşma atağını devam ettiriyor. Eşarp, şal, çanta ve hazır giyim ürünleriyle büyük beğeni toplayan Aker Ankara'daki ikinci mağazasını bugün Antares AVM ' de açıyor...

Media Markt Ankara’daki 5. mağazasını Etlik Antares AVM’de açtı!

Media Markt, Türkiye’deki 25., Ankara’daki 5. mağazasını Ankara Etlik Antares AVM’de 7 Mart Perşembe günü saat sabah 06:00’da açtı

Antares AVM yedinci yıl kutlamalarına katılım Haberi

Antares AVM yedinci yıl kutlamalarına katılım

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam eden AVM, Antares Kart ile en çok alışveriş yapan 7 ziyaretçiyi her şey dahil iki gece konaklamalı tatile gönderiyor. Kampanya bugün sona erecek. 


Habertürk...