28 / 03 / 2024

antep arsa satışı

antep arsa satışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kızılhisar Bölgesi’nde konut alanı satıyor. 2 Ekim’de ihaleyle satışı gerçekleştirilecek olan 14 bin 75 metrekare konut alanının satışından 10 milyon liranın üzerinde gelir bekleniyor.

Emlak Konut Ümraniye 1. etap arsa satışı gelirini açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi STG artışı paylaşıldı.

Emlak Konut Ayazma 2. etap arsa satışı gelirini açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili bildirim yayınladı.

Makbule Maya: Arsa satışları yüzde 50 arttı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

3'üncü Havalimanı arsa satışlarını yüzde 50 artırdı!

Emlak piyasasında 3'üncü havaalanı bereketi yaşanıyor. İnşaatın bulunduğu bölgelerde arsa satışları geçen yıla oranla yüzde 40-50 arttı. Projeye yakın bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor.

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Seçim sonrası arsa satışları ne durumda?

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığım belirtti. Seçim sonrası arsa fiyatlarını değerlendirdi.

Kocaeli'de arsa satışları patladı!

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

antep arsa satışı Haberi

antep arsa satışı

6 milyon 333 bin 754 lira muhammen bedelle satışa çıkarılan arazi için ihaleye katılımın yüksek olması bekleniyor.


Metrekaresi 450 lira


2 Ekim’de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek olan satış ihalesinde konut alanının metrekare fiyatı 450 lira olarak açıklandı. İhaleye katılmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi’ne herhangi bir borcunun bulunmaması da gerekiyor. 


Satışlardan elde edilecek gelir hizmetlerde kullanılacak


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ihaleyle yapılacak satıştan elde edilecek gelirin belediye hizmetlerinde kullanılacağını dile getirdi. Güzelbey açıklamasında, “Belediyemizin hizmetlerinin aksamadan devam edebilmesi için gerçekleştirilen satıştan elde edilecek gelirle başta hafif raylı sistemin 3. Etap çalışmaları olmak üzere diğer hizmetlerde kullanılacak” diye...