25 / 04 / 2024

Antepia Gaziantep teslim tarihi

Antepia Gaziantep teslim tarihi

Antepia Gaziantep teslim tarihi ile ilgili bilgilere haberimizde yer veriyoruz. 3 bin 470 adet konuta yer verilen Antepia Gaziantep projesinden banka kredisi ile ev sahibi olmak mümkün...

Antepia daire fiyatları!

Antepia daire fiyatları kapsamında bilgilerin yanı sıra haberimizde ödeme planı ile teslim tarihi de yer alıyor

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Antepia Gaziantep teslim tarihi Haberi

Antepia Gaziantep teslim tarihi

Paralel Yapı ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yükselen Antepia projesi Gaziantep'in Şahinbey Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Antepia Gaziantep teslim tarihi haberimizin devamında bulunuyor.


Antepia Gaziantep projesinde 2 oda 1 salondan 9 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alıyor. 3 bin 470 adet konuttan meydana gelen proje 560 bin metrekare alana sahip. 


3 etaptan meydana gelen projedeki konutlar 117 metrekare ile 608 metrekare arasında tasarlandı. Antepia Gaziantep içerisinde 75 bin metrekarelik biyolojik gölet de mevcut. 



Antepia Gaziantep ödeme planına göre 55 ay banka kredisi ile, 24 ay faizsiz firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor.



Antepia Gaziantep teslim tarihi!

Antepia Gaziantep teslim tarihi Safir Mahallesi için hemen olarak bildiriliyor. Diğer etaplar ise 2014 yılında teslim edilecek. 



Gaziantep Antepia adres bilgileri 

Gaziantep Antepia adres: Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü Yanı...