07 / 05 / 2024

Anthaven Aspat

Anthaven Aspat

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthaven projesinde konut fiyatları 240 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 120 aya kadar konut kredisi kullanımlarında  yüzde 0,98 faiz oranı uygulanıyor.

Anthaven: Ant Yapı Bodrum projesinin adı belli oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz sayısında "Aspat-Bodrum" başlıklı yazısında Bodrum projesinin adını ve satışa çıktığını açıkladı...

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Emin Sazak ve Müge Aygar ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

Murat Balkan kimdir?

Aspat A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balkan kimdir? Murat Balkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Balkan'ın biyografisi...

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA açıldı!

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA, Bodrum Akyarlar'da hizmete açıldı...

Anthaven Bodrum fiyat!

Ant Yapı tarafında hayata geçirilen Anthaven projesinde satışlar devam ediyor. Peki Anthaven Aspat projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi...

Anthaven'de daire teslimleri 2020'de!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthaven projesinde konut fiyatları 240 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 120 aya kadar konut kredisi kullanımlarında  yüzde 0,98 faiz oranı uygulanıyor.

Heykeltıraş Cem Sağbil: Anthaven hikayesi olan bir proje!

Bir hayalken Anthaven, yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Yüzü geleceğe dönük yeni bir yaşamın tohumları, vücuda geldiği toprakların geçmiş söylencelerine de can veriyor. Cem Sağbil imzalı Aspat Kızı heykeli, nesilden nesile anlatılan bir trajediyi Anthaven’da sonsuzluğa taşıyor... 

Anthaven'da örnek konutlar hazır!

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Radisson Collection 2020'de açılacak!

Ant Yapı tarafından "Bodrum'da bir cennet liman" sloganıyla Aspat'ta geliştirilen Anthaven projesi Ortadoğu'nun en iddialı projesi olmaya hazırlanıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2020 yılında açılacak olan projenin Bodrum'un değerini artıracağını söylüyor.

Anthaven Aspat Haberi

Anthaven Aspat

Ant Yapı imzasıyla yükselen Anthaven projesi 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 2 etap olarak inşa ediliyor. 

Bodrum'un Akalar ilçesinde bağlı Aspat Koyu'nun karşısında yükselen Anthaven projesinin ilk etabı 162 konuttan meydana geliyor. Proje dubleks villa ve apart dairelerden oluşuyor.

Anthaven Aspat projesinde konutların büyüklükleri 68 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. Projede apart daireler 1+1 ve 2+1 olarak, villalar ise 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn ediliyor.

İlk etap teslimlerinin 2020 yılının yaz aylarında gerçekleşmesi planlanan Anthaven Aspat projesinde lüks konut, iç liman, çarşı, restoran, market, otel, spa gibi farklı yaşam alanları bulunuyor. Yaklaşık 53.500 metrekare alana yayılan Sahil Evleri ilk etapta; 21.000 metrekare konut, 4.000 metrekare ticari alan, 10.000 metrekare otel ve spa alanından meydana geliyor.

Merkez Satış...