24 / 04 / 2024

Anthill Residence kadınlar günü

Anthill Residence kadınlar günü

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Türkiye'nin batısında kadınlar daha çok ev satın aldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre kadınların ev sahibi olma oranı batı illerinde artıyor. Türkiye’de 2014’te 1 milyon 165 bin 381 konut satış sonucu el değiştirdi.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 1,98'e sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kurunu 1,98’den sabitledi. Firma ayrıca 3 projesinde vade farksız ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde Sarısu Mesire Alanı’nda hayata geçirdikleri ‘kadınlar plajı’nın bir yenisini Alanya’da yapacaklarını söyledi.

Kadınlar konut tapusuna daha çok sahip çıkıyor!

Eş rızası olmadan gayrimenkuller üzerinde işlem yapma yasağının sonuçları dikkat çekici. Buna göre kadınlar tapusuna erkeklere oranla daha fazla sahip çıkıyor. Bir yılda 11 bin taşınmaza aile şerhi konuldu

Antalya'ya kadınlar plajı yapılıyor!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili, Menderes Türel, kent merkezinde Sarısu Mesire Alanı 'nda hayata geçirdikleri 'Kadınlar Plajı 'nın bir yenisinin Alanya 'da oluşturulacağını söyledi.

Kartepe'de köy kadınlarına turizm eğitimi verildi!

Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje dahilinde Ekoköy'deki girişimci köy kadınlarına turizm eğitimleri verilmeye başladı.

Erkekler evi yatırım, kadınlar yuva olarak görüyor!

Amerikalı gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türk kadınının konut tercihindeki profilini çıkardı. Şirketin tespitlerine göre, erkeklerin yatırım aracı olarak gördüğü konutu, kadınlar 'yuva' olarak değerlendiriyor...

Hangi ilde en çok kadınların evi var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre Türkiye’deki toplam 139.9 milyon gayrimenkulün yüzde 63.5’i erkeklere ait. Kadınlar toplam tapunun sadece 3’te 1’ini elinde bulunduruyor

Eymir TOKİ Konutları'nda kadınlar için yeni spor merkezi açıldı!

Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı.

İncek Prestij, kadınların gönlünü mutfaklarla fethetmeyi başarıyor!

İncek Prestij projesi teknolojik ürünlerle donatılan lüks mutfaklarla kadınlarının kalbini fethetmeyi başarıyor. Misafir gelene kadar yemeği sıcak tutan ' saklama ünitesi ' de bunlardan biri...

Bu yıl tatilde kadınlar Bodrum'u, erkekler ise Alanya'yı tercih etti!

Mayıs-Ağustos ayları arasında en çok İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerden tatile çıkan Türkler, bu yaz ortalama 1.5 kez tatil yaptı. Yaz boyunca ailelerin favorisi Kuşadası iken, kadınlar Bodrum'u, erkekler ise Alanya'yı tercih etti.

A2 Residence Kadıköy teslim!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe bölgesinde hayata geçirilen A2 Residence Kadıköy teslim tarihi 2015 yılının Ekim ayı olması planlanıyor. Proje, Acat Yapı tarafından inşa ediliyor...

Anthill Residence kadınlar günü Haberi

Anthill Residence kadınlar günü

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; Kadınlar Günü'ne özel bir etkinlik organize ediyor. Anthill Residence'ta 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kat 54'de Hanımeli Fasıl'la nostaljik kadınlar matinesi yapılacak. 


Rezervasyon: 0212 373 68...