19 / 04 / 2024

Antplato iletişim

Antplato iletişim

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis! 2017'de teslim!

Antplato projesi, Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiriliyor. Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. Dilenirse modüler birleştiriliyor..

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesi kapsamında ofis alanları ise 80 metrekare ila 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da inşaat çalışmaları başlıyor! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak. Basın Ekspres Yolu'ndaki projede toplam 180 ofis yer alacak.

Antplato'da metre fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor!

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Antplato ofis projesi nerede?

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. İstanbul Antplato ofis projesi nerede?

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi!

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel’e komşu olan projede 180 adet ofis bulunuyor.

Antplato fiyatları!

Antplato fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Antplato projesi 25 katlı tek blok halinde toplam 180 adet birimden meydana geliyor...

Antplato Ant Yapı iletişim!

Antplato Ant Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 0216 630 68 68 veya 0212 692 00 32 olarak belirlendi. Proej Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilecek.

Antplato projesi iletişim!

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırımla 35 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 180 ofisten meydana gelen proje Ant Yapı imzası taşıyor. Antplato projesi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Batı Şehir iletişim!

Batı Şehir iletişim , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Batı Şehir fiyatları 188 bin liradan başlayıp, 1 milyon 369 liraya kadar değişiyor...

Dap Vazo Kule Maltepe iletişim!

3 kule halinde Maltepe'de yükselen Dap Vazo Kule Maltepe iletişim için 444 33 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge iletişim!

Başvuru döneminin 15 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ Kayabaşı 19.Bölge iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Elysium Serene iletişim!

Minimum 741 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Elysium Serene iletişim bilgileri haberimizde mevcut durumda...

İnnovia Park projesi iletişim!

95 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde mevcut...

Elysium Serene iletişim !

Elysium Serene iletişim ile bilgileri haberimizde bulabilirsiniz, Elysium Serene 'de fiyatlar 741 bin 600 liradan başlıyor

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Antplato iletişim Haberi

Antplato iletişim

Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında kalan konumuyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi olmaya aday bölgesi Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor.


Çok kısa vadede hayata geçirilecek raylı sistem bağlantılarıyla Antplato’dan tüm İstanbul’a rahatlıkla ulaşmak mümkün olabilecek; Antplato, tam üzerinde bulunduğu Halkalı-Kirazlı metro hattındaki Mimar Sinan istasyonuna 300 metre, Fatih istasyonuna ise sadece 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Basın Ekspres Yolu üstünde, Courtyard Marriott Istanbul Airport Hotel’e komşu olan 7.000 metrekare arsa üzerinde 25 kat ve toplam 35.000 metrekarelik inşaat alanından oluşan Antplato’da 180 bağımsız birim yer alıyor.


Standart kat planındaki 80 metrekarelik küçük ofisler ile 172 metrekarelik büyük ofisleri dilerseniz birleştirerek tek katta 1032 metrekareye kadar büyütmek ve daha geniş alanlar elde etmek mümkün oluyor. 

Küçük birimlerin 1’er, büyük birimlerin ise 2’şer adet otoparkının...