25 / 04 / 2024

antriva beykoz fiyatları

antriva beykoz fiyatları

Villaların 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Antriva projesi İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor...

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Yeni gelişen ilçelerde konut fiyatları yükseldi!

Konut piyasasında stok fazlasının getirdiği rekabet, fiyatları da etkiledi. İstanbul’da son 6 ayda en çok düşüş Fikirtepe, Kartal, Bağdat Caddesi, Ataköy, Tuzla, Beykoz ve İstinye’de hesaplandı. Mahmutbey, Şerifali, Ispartakule ve Beylikdüzü ise değerini artırdı...

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları 1 milyon 145 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 80 daireden oluşuyor...

Beykoz, Mesa Çubuklu 28 projesi ile buluşuyor!

Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinde daire fiyatları 1 milyon 145 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. 

Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla inşa edilen Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor. Projenin yeni rezidans daireleri Pronto Gayrimenkul tarafından bugün Beykoz Acarkent'te lanse edilecek. 

antriva beykoz fiyatları Haberi

antriva beykoz fiyatları

Ant Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Antriva, ikiz villa ve müstakil villalardan meydana geliyor. Toplam 99 adet villanın yer aldığı Antriva Villaları, İstanbul Anadolu yakası Beykoz'da yükseliyor.




Dolar kurunun 1.50 olarak sabitlendiği Ant Riva'da yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan tutar şirket bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor.


Son 10 adet villanın satışına devam edilen Ant Riva Villaları'nın sosyal imkanları arasında; tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, çocuk oyunları ve kafelere yer veriliyor.


Teslimlerin Haziran 2012'de başladığı Ant Riva Beykoz'da,  A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villalar 323 metrekare alanlara sahip.



Beykoz Ant Riva Evleri'nde satışı devam eden 10 adet villanın fiyatları 972 bin dolardan başlayıp, 990 bin dolara kadar yükseliyor.


Telefon: 0 216 319 15 77

Web Adresi: