24 / 04 / 2024

Antriva Villaları teslimleri ne zaman

Antriva Villaları teslimleri ne zaman

41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor...

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Düzce'de hayata geçirilen Koza Villaları'nın teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 16 adet müstakil villa bulunuyor.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Sunset Villaları Yalıkavak güncel fiyat listesi 2017!

Teslimleri hemen yapılan Sunset Villaları, Bodrum Yalıkavak'ta inşa edildi. Birtur Turizm İnşaat imzası taşıyan projede 18 ay vade imkanı sunuluyor...

Beykoz Free Garden teslimleri!

Free Garden Villalar İstanbul Beykoz Polonezköy'de HE Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Beykoz Free Garden teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Atmaca Villaları teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Atmaca Villaları projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Atmaca Villaları, Eston Şehir 2. kısımın yanında kalıyor...

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Batı Mahal Villaları fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede ilk etap teslimleri 18 ay sonra yapılacak. Batı Mahal Villaları fiyatları 890 bin dolardan satışa sunuluyor.

Elysium Miramar Bodrum'da Mayıs 2016 teslim villalar!

3 oda 1 salon dubleks tarzı villalardan meydana gelen Ofton İnşaat Elysium Miramar Bodrum projesinde yer alan villaların teslimleri 2016 yılı içinde Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Ofton Elysium Miramar Bodrum'da 2016 teslim villalar!

192 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dubleks villalardan meydana gelen Ofton Elysium Miramar Bodrum projesinde yer alan villaların teslimleri Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek.

Ant Yapı Antriva projesinde satışlar tamamlandı!

99 müstakil villa ile ikiz villadan meydana gelen Ant Yapı Antriva projesi kapsamında yer alan villaların satışları tamamlandı. Proje kapsamında 3 farklı villa seçeneği bulunuyor.

Antriva Villaları teslimleri ne zaman Haberi

Antriva Villaları teslimleri ne zaman

İçerisinde tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı gibi imkanlar bulunan Antriva projesi Ant Yapı imzası taşıyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Beykoz Antriva Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da inşa ediliyor.  


Ant Yapı Antriva ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor.


Antriva Konutları A tipi son 2 adet villanın satış süreci devam ediyor. Antriva Villaları teslimleri ne zaman sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor.


Antriva Beykoz projesinde A tipi villaların büyüklükleri 569 metrekare, B tipi villaların büyüklükleri 574 metrekare, C tipi villaların büyüklükleri ise 323 metrekare olarak belirlendi.


Beykoz Antriva Villaları...