26 / 04 / 2024

apartman projesi yenilenir mi

apartman projesi yenilenir mi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine numara verilecek, daire numaraları değişecek. ‘Yeni proje yapılsın’ diyorlar. Tapuda 6 kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Böyle bir şey doğru mu?' sorusunu yanıtladı.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Gayrimenkul şirketleri sokak arasına indi!

Bağdat Caddesi’ndeki dönüşüm cazibesine büyük firmalar da katıldı. Tahincioğlu’dan sonra Ağaoğlu da Bağdat Caddesi'nde apartman projeleri yapmaya başladı. Ağaoğlu, 5 apartman projesi, Tahincioğlu ise 12 proje yapıyor.

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda son daireler! 750 bin liraya!

Bakırköy Sahil Apartmanı projesi tek blok halinde Bakırköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzasını taşıyor.

Yapı Kredi GYO Extensa Bomonti Apartman projesi kira bedeli!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Extensa Bomonti Apartman projesinde yer alan 34 no'lu daire'nin kira bedeli hakkında bildirimi yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Akalın Apartmanı Kalamış sözleşmesini imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

Apartman işletme projesi nedir?

Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, yönetici gecikmeksizin bir işletme projesi yapmak ile sorumlu oluyor. Peki, apartman işletme projesi nedir? Nasıl yapılır?

Siyahkalem Köy projesi!

Siyahkalem Köy projesi 420 tane apartman dairesi, 584 tane çift dubleks daire, 74 tane sıra evler, 68 tane ikiz villa ve 21 tane müstakil villadan meydana geliyor.

Apartman işletme projesi örneği!

Apartman yöneticisinin bir apartman işletme projesi hazırlaması gerekiyor. Aparmanın bütçesi olarak tanımlanan projede apartmanın gelirleri ve giderleri gibi birçok husus ele alınıyor. İşte apartman işletme projesi örneği..

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi!

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi. Mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan Cihangir’deki NoXX Apartmanı projesi geçtiğimiz günlerde açıklanan Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde Yapı Dalı Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

apartman projesi yenilenir mi Haberi

apartman projesi yenilenir mi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine de numara verilecek ve daire numaraları değişecek. Buna göre ‘yeni proje yapılsın’ diyorlar. İyi ama tapuda benim dairem hep 6 olarak kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Buna göre de tüm daire numaraları değişecek. Böyle bir şey doğru mu?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine de numara verilecek ve daire numaraları değişecek. Buna göre ‘yeni proje yapılsın’ diyorlar. İyi ama tapuda benim dairem hep 6 olarak kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Buna göre de tüm daire numaraları değişecek. Böyle bir şey doğru mu?...