26 / 04 / 2024

apartman toplarında kaç kişi için vekalet alınır

apartman toplarında kaç kişi için vekalet alınır

Posta yazarı Tamer Heper, '12 bağımsız bölümü olan bir apartmanda eşi için vekalet alan bir malikin aynı zamanda komşusu için de vekalet alabilir mi?' sorusunu cevapladı.

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Yaşlılık aylığı almak için 65 yaşın üzerinde olmak ve belirlenen diğer şartları yerine getirmek gerekiyor. 2023 yılında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından başka kalemlere de yapılan iyileştirmelerle birlikte yaşlılık aylığı da artık zamlı olarak ödenecek. Peki kimler yaşlılık ayl

Audi A5 Cabrio Ocak ayında kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A5 Cabrio, Ocak ayında bir kez daha zamlandı. Peki Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte Audi A5 Cabrio'nun 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A4 fiyatları Temmuz ayında kaç lira oldu? Audi A4 fiyatlarına zam geldi mi? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Audi A4, lüks otomobiller arasında en çok tercih edilen modellerden. Peki Audi A4 fiyatları Temmuz ayında kaç lira oldu? Audi A4 fiyatlarına zam geldi mi? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Samsung Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak fırsat! İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak indirim. Peki Migrosta hangi  Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Tekno fırsatlar başladı! Oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak kampanya! 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tekno Fırsatlar adı altında oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! Peki, Teknosa'da oyuncu bilgisayarları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında market hakkında suç duyurusu!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depreminde çöken binalar arasında yer alan Yılmaz Erbek Apartmanı'nın davasında son durum ne?

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

apartman toplarında kaç kişi için vekalet alınır Haberi

apartman toplarında kaç kişi için vekalet alınır

Posta yazarı Tamer Heper, '12 bağımsız bölümü olan bir apartmanda, bir bağımsız bölümde eşim ile birlikte müştereken malikiz. Yakında apartmanda kat malikleri kurulu toplanacak ve bu toplantıya katılmak istiyorum. Eşim katılmayacak ancak birlikte malik olduğumuz için bana kendisini de temsil etmek için yasa gereği vekalet verecek. Bu arada bir başka bağımsız bölüm maliki komşum da toplantıya katılamayacağı için bana vekalet vermek istiyor. Bu durumda vekalet alınabilir mi?' sorusunu cevapladı?

12 bağımsız bölümü olan bir apartmanda, bir bağımsız bölümde eşim ile birlikte müştereken malikiz. Yakında apartmanda kat malikleri kurulu toplanacak ve bu toplantıya katılmak istiyorum. Eşim katılmayacak ancak birlikte malik olduğumuz için bana kendisini de temsil etmek için yasa gereği vekalet verecek. Bu arada bir başka bağımsız bölüm maliki komşum da...