29 / 03 / 2024

apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği

apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği

Apartman aylık gelir gider tablosu apartman yöneticisi tarafından hazırlanıyor. İşte apartman aylık gelir gider tablosu örneği...

Apartman karar defteri nasıl doldurulur?

Apartman kat malikleri kurulu toplantılarında alınan kararların, "apartman karar defteri"ne kaydedilmesi gerekiyor. Peki apartman karar defteri nasıl doldurulur? İşte apartman karar defteri ve hazırlanış yöntemi...

Apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği!

Kat maliklerine bildirilmesi gereken apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Apartman aylık gelir gider tablosu örneği word!

Apartman aylık gelir gider tablosu apartman yöneticisi tarafından hazırlanıyor. İşte apartman aylık gelir gider tablosu örneği...

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Deniz Keser tarafından kuruldu.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Bankalar, site ve apartman yönetimi kredisi verebilir mi?

Bankalar, "site yönetimi", "apartman yönetimi" kredisini gündemine almalı. Site ve apartman yönetimleri, bankaların sağlayacağı krediyle nakit akışını yönetebilir.

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu.

Emlak Yönetimi'nden Ankara'da satılık gayrimenkuller!

Çankaya Mahallesi Pembe Köşk Konut Sitesi'nde ve Kültür Mahallesi Özlem Apartmanı'ndaki gayrimenkuller Emlak Yönetimi tarafından satışa çıkarıldı...

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantı şartları!

Apartmanda sekiz veya sekizden fazla bağımsız bölümün bulunması halinde yönetimin oluşturulması ve bu yönetimin belli zamanlarda toplantı yapması zorunlu oluyor. Peki, apartman yönetimi toplantı şartları neledir?

Apartman yönetimi için yapılması gerekenler!

Bir apartmanda ilk apartman yönetimi Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan hükümlere göre kuruluyor. Peki, bir apartman yönetimi için yapılması gerekenler nelerdir? Apartmana yönetici nasıl seçilir?

Apartman yönetimi toplantı çağrısı nasıl yapılır?

Apartmanlarda kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak toplanmak zorunda oluyor. Toplu yapılarda ise kurullar, en geç iki yılda bir defadan az olmamak üzere toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantı çağrısı nasıl yapılır?

Apartman yönetimi ceza kesebilir mi?

Apartmanda yönetimin aldığı kararlara ve kanunda belirtilen kurallara uygun davranışlar sergilemeyen kat malikleri ve kiracılar hakkında birtakım cezalar uygulanabiliyor. Peki, apartman yönetimi ceza kesebilir mi?

Apartman yönetimi nasıl feshedilir?

Apartman yönetim planı yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve denetçilerin alacakları ücreti ve yönetime ait diğer hususları düzenler. Peki, yönetim feshedilir mi? Apartman yönetimi nasıl feshedilir?

apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği Haberi

apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği

Apartman aylık gelir gider tablosu örneği word!
Apartman yöneticisi, apartman aylık gelir gider tablosunu da her yıl yeniden hazırlıyor. Gerçekleşen kat malikleri toplantısında apartman için toplanan gelirlerin, giderler ile kıyaslanması, mevcut durumun kat maliklerine haber verilmesi gerekiyor. 

Apartman yönetiminin tüm gelir ve giderlerinin açıklanması, ve bankada ya da apartman kasasında hali hazırda olan miktarların açıklanması şartı bulunuyor.

Tablonun yer alacağı apartman karar defterinin noter tarafından tasdik ediliyor. Tasdiklenen apartman karar defterine toplantıda alınan kararlar şöyle ifade ediliyor:

''Öncelikle, deftere toplantıya katılan kat maliklerinin isimlerinin yazılması gerekiyor. Toplantıya katılmayan fakat yazılı olarak yetki verilen kişiler var ise yazılar saklanmak üzere teslim alınarak onlar da söz sahibi sayılıyor.

İsimlerin kaydedilmesinden sonra alt kısma madde madde alınan kararlar öncelikleri ile yazılıyor.

Apartman karar defterinin eski...