25 / 04 / 2024

apartmanın tabanından kaynak suyu mu çıktı

apartmanın tabanından kaynak suyu mu çıktı

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti.

Emeklilikte rahat etmek için 10 sene bunu yapın! Uzmanından BES tüyoları..

​​​​​​​Milyonlarca emekli maaşlarının azlığından, aldıkları aylıklarda geçinememekten şikayetçi. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya yaptığı paylaşımda, emeklilikte rahat etmek isteyenlere BES'i tavsiye etti. BES'te kazanmanın tüyolarını verdi.

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Adana'daki Ekim Apartmanı'nın yıkım nedeni ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana'da Ekim Apartmanı'nın yıkılmasının ardından, binanın yıkılmasına nedeni ortaya çıktı. 

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Yakın zamanda akaryakıta gelen tarihi zammın ardından araç sahiplerine güzel bir haber verildi. İş Bankası, Maximum Kart müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Ünlü ekonomist altını tahtından edecek o aracı resmen açıkladı, herkesi şaşırttı! 

Ünlü ekonomist altını tahtından edecek o aracı resmen açıkladı, herkesi şaşırttı... Hemen siz de bakın...

apartmanın tabanından kaynak suyu mu çıktı Haberi

apartmanın tabanından kaynak suyu mu çıktı


Başkentte, apartmanın tabanında çıkan kaynak suyu, 8 av önce binaya taşınan bir ailevi perişan etti. 

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti. 8 ay önce kredi ile aldıkları evlerine taşınmalarının ardından evin muhtelif yerlerinden çıkan kaynak suyunu önceleri su şebekesinden kaynaklanan bir su sızıntısı sanmaları, sonrasında da kaynak suyu olduğunun belirlenmesi ve başvurdukları hiçbir yetkili makamdan olumlu cevap alamamaları aileyi kara kara düşündürüyor. Evinde kaynak suyu çıkan Neslihan Karakoç, evi Nisan ayında emlakçıdan aldıklarını, Nisan ayından beri sadece bir ay eşyalarını düzüp oturduğunu söyledi. Sonrasında evinde ıslaklık çıkmaya başladığını, nereden geliyor diye kurcalarken baktıklarında her yerin ıslandığını gördüklerini ifade...