19 / 04 / 2024

apartmanlarda çöp atma kuralı 

apartmanlarda çöp atma kuralı 

Toplu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda kapı önüne çöp atmak, gürültü yapmak çoğu zaman komşular arasında gerilime neden oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. 

Apartmanlarda yöneticiler tek başlarına karar alabilir mi?

Apartmanlarda yöneticilerin tek başına karar alıp alamayacağı ve kapıcıların karar defteri imzalatıp imzalatamayacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki yöneticiler tek başına karar alabilir mi? Kapıcılar karar deftreri imzalatabilir mi?

Apartmanlarda acele toplantı yapılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda acele toplantı yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı.

TOBB'un Ürgüp'te inşa edeceği okulun temeli atıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ürgüp'te inşa edilecek okulun temel atma töreni gerçekleşti.

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne?

Toplu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda kapı önüne çöp atmak, gürültü yapmak çoğu zaman komşular arasında gerilime neden oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. 

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan  Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor.  Külliye şeklinde yeniden inşa edilecek caminin temel atma törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da katıldı.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Zonguldak Kilimil Tüp Geçit Projesi'nin temeli atıldı!

Kilimil tüp geçit inşaatının temel atma törenine katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayı Faruk Çaturoğlu, tünel inşaatının kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağı müjdesini verdi.

Gürsu'da sağlık ocağı yıkılıp yerine spor salonu yapılacak!

Sağlık ocağı binasının yıkılıp yerine spor salonu yapılacak olmasına Gürsu'nun Haklarını Koruma Yaşatma ve Dayanışma Platformu tepki gösterdi.

Pırlanta Göztepe'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İstanbul'un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Erkan İnşaat'ın butik anlayışla inşa edeceği ilk toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri törenle atıldı.

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim!

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren projede temel atma törenine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın!

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan projede konutların büyüklükleri 62 metrekareden başlangıç gösteriyor.

apartmanlarda çöp atma kuralı  Haberi

apartmanlarda çöp atma kuralı 

Apartmanlarda oturan vatandaşların komşularına karşı bir takım sorumlulukları bulunuyor. Bunların başında da çöp atma ve gürültü konuları yer alıyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

‘Komşuyu rahatsız etmemek’, genel bir kural olmanın ötesinde kanuni bir yükümlülüktür. Bu yükümlülüğe uymadığı gibi tüm uyarılara rağmen kapı önüne çöp, ekmek atan, gürültü yapan ve davranışları da artık ‘çekilmez hal alan’ komşuya karşı çaresiz kalan okurlarım ne yapabileceklerini soruyor. Bir kez daha yazıyorum: Çaresiz değilsiniz.

ÖNCE okurlarımın gürültü kirliliğine ilişkin iki örnek sorusu:

N.P.: Alt komşum kapı önüne her zaman ekmek atıyor, çöp biriktiriyor. Çocuklarımı balta, bıçak, sopa ile korkutuyor, tehdit ediyor. Her yere başvurmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Bu teyze...