07 / 05 / 2024

Apec Uskumruköy teslimat

Apec Uskumruköy teslimat

Apec Uskumruköy projesi toplamda 140 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Apec Uskumruköy ne zaman teslim edilecek?

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Uskumruköy'de 3 bin metrekarelik arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İstanbul Sarıyer Belediyesi, Uskumruköy'de yer alan 2 bin 942 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Dekar Uskumruköy'de son 3 konut! İndirimli fiyatlarla 3+1, 4+1 evler! 

Dekar Uskumruköy projesinde satışta olan sayılı konut kaldı. Projede peşin ödemelere özel indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dekar Uskumruköy'de bahçeli ev fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

GreenVille Uskumruköy’de yüzde 40 peşinatla 5+1 ve 6+1 villalar! Yeni proje!

GreenVille Uskumruköy projesinde yüzde 40 peşinatla villa sahibi olunabiliyor. Projede yer alan villaların alanları 503 metrekare ile 584 metrekare arasında değişiyor. 

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Migros'ta Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası!

Migros Market Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası başladı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Apec Uskumruköy teslimat Haberi

Apec Uskumruköy teslimat

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı tarafından 140 bağımsız bölümden oluşuyor. Apec Uskumruköy projesinin bağımsız bölümleri arasında tripleks ikiz ve üçüz villalar bulunuyor. 

Apec Uskumruköy projesinde dairelerin büyüklükleri 138 - 280 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 dubleksler ile 3+1 ve 4+1 tripleks villalar yer alıyor.

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Apec Uskumruköy projesinde teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede ortak kullanıma açık havuz, fitness salonu, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, Türk hamamı, launch alanları mevcut.

Apec Uskumruköy projesi lokasyon olarak; Sarıyer İDO’ya 10 dakika, Maslak’a 15 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’na 10 dakika, 3. Havalimanı’na 25 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 10...