19 / 04 / 2024

API Group işletişim

API Group işletişim

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek için bu kararı almıştır.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Özel İletişim ve Konaklama Vergisinde Yeni Zamlar mı Geliyor?

Son dönemde uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından, vergi düzenlemelerindeki artışlar devam ediyor. Yeni bir dönemde Özel İletişim Vergisi ve Konaklama Vergisi'nde yüksek oranlı zamların geleceği konuşuluyor. Bu zamlar ise 'Gözün aydın yüzde 52' olarak adlandırılmaya başladı. 

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Binlerce kişi TOGG için CİMER’e başvurdu: Konut gibi taksitli olsun!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg seri üretime başladı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) binlerce mesaj attı. Başvurularda, Togg için renk önerenler kadar yerli otomobilin TOKİ’nin konut projesi gibi taksitle satılmasını isteyenler de var.

Mobil tarifelere zam geldi! İşte herkesin cebini etkileyecek liste

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu son aldığı kararla birlikte mobil azami ücret tarifelerine zam yaptı. Bununla birlikte mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye zamlandı.

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

Özel İletişim Vergisi'nde yeniden değerleme açıklandı!

Bugünkü Resmi Gazete’deki Özel İletişim Vergisi Genel Tebliğine göre, 2022 yılı için maktu vergi miktarının 117,00 Türk Lirası şeklinde belirlendiği bilgisine yer verildi. 

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Binalarda BID-Belgeleme, İletişim, Doğrulama Süreci ve Faydaları etkinliği 15 Mart'ta! 

Binalarda BID-Belgeleme,İletişim, Doğrulama (Cx) Süreci ve Faydaları semineri 15 Mart tarihinde yapılacak.

API Group işletişim Haberi

API Group işletişim

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç  birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek hemde denenmemiş  ama potansiyeli yüksek olan yeni ülkelerde daha güçlü işler yapmak  adına bu kararı almışlardır.....


API Group bünyesinde yer alan Concept Real Estate ve IPM Invest bu  alanda geçtiğimiz günlerde bir iş birliği anlaşması yaparak öncelikle Rusya, Kazakistan ve ardından Tataristan ve Azarbeycan gibi ülkelerde  çözüm ortaklığı anlaşmaları yaparak kendi bünyelerinde bulunan nitelikli  projelerinin satışlarını yapmak üzere faaliyete geçme kararı almışlardır...


IPM Invest Yön. Krl. Üyesi Kaan BORUCUOĞLU, hedef olarak 

 kurulduğu günlerde, özellikle bu ülkelerde iş potansiyellerini  araştıracağını söylemiş ve yol haritasını buna göre belirlemiştir.. Bu süreçte sadece bu ükelerde değil, Dubai, Kuvet ve...