25 / 04 / 2024

API Investmen

API Investmen

Londra ve İstanbul’dan sonra Katar, Dubai, Suudi Arabistan’da ofisler açan API Investment dünyaca ünlü fuarlara damga vurmaya başladı. JTTX 2015 fuarına katılan API Investment ilgi odağı oldu.

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Twitter’ın ardından artık Reddit API erişimi için ücret alacak

Reddit, milyonlarca insanın her gün çok çeşitli konularda tartışmalara katıldığı popüler bir sosyal ağ platformudur. Reddit  Salı günü Reddit API veri erişimi için büyük işletmelerden ücret almaya başlayacağını duyuruyor. 

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı gerçekleştirildi!

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

API Investment yatırım fırsatlarını Türkiye'deki yatırımcılara da sunuyor!

Global yatırım alanlarında 11 yıldır hizmet veren API Investment, çeşitli yatırım fırsatlarını Londra’dan sonra Türkiye’deki yatırımcılara da sunuyor.

API Investment Türkiye’deki yatırımcılara fırsat sunuyor!

Global yatırım alanlarında 11 yıldır hizmet veren API Investment, çeşitli yatırım fırsatlarını Londra’dan sonra Türkiye’deki yatırımcılara da sunuyor.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

API Turizm Seyhatat Konaklama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

API Turizm Seyhatat Konaklama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Apaydın, Caner Apaydın ve Tamer Yaşar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Türk konut projeleri BMG Polo yarışmasında kraliyete tanıtıldı!

Londra ve İstanbul merkezli API Investment’in Türkiye temsilciliğini yaptığı İngiltere ve Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinin buluştuğu geleneksel BMG Polo yarışmasında Türk konut projeleri tanıtıldı.

Advantage Properties International'dan Hotel Apartments sistemi!

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan API Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uyguluyor..

API Investmen Haberi

API Investmen

Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investment’ın Londra’da başlayan serüveni tüm dünyaya yayılmaya başladı. Londra ve İstanbul’dan sonra Katar, Dubai, Suudi Arabistan’da ofisler açan API Investment dünyaca ünlü fuarlara damga vurmaya başladı. Son olarak Suudi Arabistan’ın en büyük fuarlarından biri olan JTTX 2015 fuarına katılan API Investment ilgi odağı oldu. 


Gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı alanında ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalarla kısa sürede sektörde saygın ve öncü bir konum edinen API Investments, Türkiye’deki en iyi yatırım fırsatlarını, dünyadaki yatırımcılarla paylaşmaya devam ediyor. 4-6 Şubat tarihleri arasında Suudi Arabistan’da JTTX 2015 fuarına katılan API Investment Ceo’su Alper Apaydın “Gayrimenkul, yatırımcılara geçmişte büyük kazançlar sağladı, sağlamaya da devam edecek. İstanbul dünyada yükselen bir değer. Bu tür...