18 / 04 / 2024

API Investment, JTTX 2015 Fuarı'nda ilgi gördü!

API Investment, JTTX 2015 Fuarı'nda ilgi gördü!

Londra ve İstanbul’dan sonra Katar, Dubai, Suudi Arabistan’da ofisler açan API Investment dünyaca ünlü fuarlara damga vurmaya başladı. JTTX 2015 fuarına katılan API Investment ilgi odağı oldu.



Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investment’ın Londra’da başlayan serüveni tüm dünyaya yayılmaya başladı. Londra ve İstanbul’dan sonra Katar, Dubai, Suudi Arabistan’da ofisler açan API Investment dünyaca ünlü fuarlara damga vurmaya başladı. Son olarak Suudi Arabistan’ın en büyük fuarlarından biri olan JTTX 2015 fuarına katılan API Investment ilgi odağı oldu. 


Gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı alanında ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalarla kısa sürede sektörde saygın ve öncü bir konum edinen API Investments, Türkiye’deki en iyi yatırım fırsatlarını, dünyadaki yatırımcılarla paylaşmaya devam ediyor. 4-6 Şubat tarihleri arasında Suudi Arabistan’da JTTX 2015 fuarına katılan API Investment Ceo’su Alper Apaydın “Gayrimenkul, yatırımcılara geçmişte büyük kazançlar sağladı, sağlamaya da devam edecek. İstanbul dünyada yükselen bir değer. Bu tür organizasyonlarda Türkiye’yi temsil etmekten, yatırım olanaklarını tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Uluslararası arenada var olmak, Türkiye’de gayrimenkulün gelişimi için büyük fırsat.” dedi.


Geri Dön