27 / 04 / 2024

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.



Bakü Expo Center’da düzenlenen fuara yatırımcıların ilgisi yoğundu. Fuarın en hareketli standlarından biri olan Realty Port İstanbul firması bölgenin farklı yerlerinden gelen yatırımcılara en prestijli projelerini sunarak Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde ki yatırım olanaklarını tanıtma fırsatı buldu. Fuarı başarıyla tamamlayan Realty Port İstanbul Azerbaycan pazarında güçlü bağlantılar kurarak yeni olanak ve fırsatlar yaratmış oldu. 


Uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık firması olan Realty Port İstanbul 200’e yakın uluslararası acente ağı Kuveyt merkez ofisi ile emlak danışmanlığı alanında profesyonel bir hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşterilerine en doğru gayrimenkulü satın almasında onlara yol göstermekte, ihtiyaç duydukları tüm yasal süreçlerin yürütülmesi konusunda da hizmet vermektedir. Realty Port İstanbul katıldığı tüm fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da yatırımcıların ilgi odağı olmuştur.


Geri Dön