28 / 03 / 2024

Aqua City ödeme planı

Aqua City ödeme planı

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Aqua City Denizli adres!

Daire alanlarının 72 metrekareden başladığı proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Denizli adres bilgileri kapsamında proje İzmir Asfaltı Üzeri 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Denizli Aqua City ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği Denizli Aqua City projesi toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Denizli Aqua City ne zaman teslim?

Sinpaş Aqua City satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor. Sinpaş Aqua City satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Aqua City Konutları ödeme seçenekleri!

Toplam 904 daireden meydana gelen Aqua City Konutları'nda teslimlerin bu ay başlaması planlanıyor. İşte Aqua City Konutları ödeme seçenekleri...

Aqua City Denizli ödeme planı!

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City projesinde daire fiyatları 291 bin 200 TL 'den başlayarak değişiyor. İşte Aqua City Denizli ödeme planı...

Denizli Aqua City Sinpaş 2017 ev fiyatları!

Aqua City projesi toplam 904 daireden oluşuyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan Aqua City projesinde 80 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...

Denizli Aqua City satış ofisi!

Denizli Aqua City satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Teslimleri 2017 yılı Haziran ayı içerisinde yapılacak olan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Aqua City satılık!

Aqua City satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Denizli'de inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 72 ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgileri!

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgilerinin detayları için 444 19 74 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri 210 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Peki Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri satılık!

Aqua City Denizli Evleri satılık dairelerin büyüklükleri minimum 72 metrekare, maksimum ise 214 metrekareden oluşuyor. Denizli'de inşa edilen projede 80 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede lansmana özel olarak 6 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesi!

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesine göre 1+1 daireler 187 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Aqua City Denizli Sinpaş iletişim!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Aqua City Denizli Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aqua City ödeme planı Haberi

Aqua City ödeme planı

Daire büyüklüklerinin 72 metrekareden başlayıp, 214 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.


Sosyal donatıları kapsamında bungalovlar, palmiyeler, çardaklar, seyir terasları,çocuklar için su kaydırakları, açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları,tropik ağaçları gibi seçenekler bulunuyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ve firma bünyesinde kredi imkanı sağlanan proje Denizli İl'inde hayata geçiriliyor.


Aqua City projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Denizli Aqua City satılık ev fiyatları 159 bin 300 TL'den başlıyor ve 709 bin 100 TL'ye kadar yükseliyor. Projede daire teslimleri Haziran 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Adres: İzmir Asfaltı Üzeri 5. km Adnan Menderes Bulvarı No:...